Buna.Poate fi vorba de o delegrare hormonala dupa primul contact multe fete patesc asa dar sfatul meu pentru linistea ta sufleteasca fa-ti un test de sarcina sa vezi daca nu cumva ai ramas insarcinata.Si sfatul meu ca daca nu esti insarcinata data viitoare ai putin mai mare grija. sper ca te-am ajutat
Este posibil sa fie si o dereglare hormonala dar e posibil sa fie si o sarcina. El a ejaculat in tine? De atunci ai mai avut vreun contact sexual neprotejat? Ia-ti un test de sarcina si asa scapi de o banuiala. Incearca sa te speli jos cu niste ceai de musetel sau niste septovag, il gasesti la farmacie. Mult succes si astept sa ma tii la curent!
Hei ia-ti un test de sarcina. Dar eu sunt 95% sigura ca esti insarcinata pentru ca acea secretie de care zici tu este schimbarea PH`ului. Da-mi add yo_yubytzyk_ta_4_3v3r sa iti mai povestesc si altceva ca sa ma crezi.
Esti sigura ca nu ti s-a rupt himenul? poti sa faci un test de sarcina, il iei de la farmacie si nu e scump si e usor de folosit! Un procentaj de sarcina ar fi cam 20% sa zicem, data viitoare foloseste prezervativ neaparat! Asa nu vei mai avea atatea griji cum ai tu acum!
Sper ca te-am ajutat! Funda? PLzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Poate ca e o simpla dereglare, avand in vedere faptul ca ti-ai inceput de curand viata sexuala. Poti faci si un test de sarcina.Citeste cu atentie instructiunile de pe prospect.
Eu cred ca e vorba despre o sarcina in toata regula.pentru ca daca a ejaculat in tine e grav! du-te la ginecolog
Sti faza e ca nu avea cum sa ejaculeze in mine pentru ca eu inca nu sunt sparta si stiu sigur asta
Tu spui ca nu ti s-a rupt himenul asta inseamna ca nu ai cum sa ramai insarcinata.
Nu mi s-a rupt asta e toata faza... tinn sa va spun ca sunt racita de 1 saptamana si am burta umflata si tatele sunt la fel si dor foarte tare nu prea am pofta de mankare si secretia este ca o gelatinaa sa ma credeti nebuna dar tr sa spun cuiva
Se poate ramane insarcinata chiar de la primul contact sexual si tare ma tem, ca esti insarcinata...