Draga JessyF, daca el a ejaculat in tine fi sigura ca ai ramas insarcinata.
Probabilitatea este de 100%, iar daca nu a ejaculat tot sunt riscuri de 30% pentru ca s-ar fi putut sa aiba acel lichid care contine spermatozoizi.
Consulta un medic, sau fa-ti un test de sarcina.
Puteai sa iei pastila de a 2 a zi, ca sa fi sigura, insa poate nu te-ai gandit!
Succes!
Sper sa o iei ca pe o lectie invata dintr-o graseala si pe viitor sa n-o mai repeti!
Mai fata, cu asa ceva nu e de joaca... Degeaba iti mai iei tu si mama testului de sarcina, daca a ejaculat in tine, e clar ca ai ramas cu burtica. Cum vine asta, " din greseala" ? din greseala te pupi cu cineva, din greseala dai peste cineva, nu faci sex. E naspa de tine, vorbeste cu parintii tai despre asta.
Posibilitatea de a avea o sarcina e destul de mare.De ce nu incerci cu un test de sarcina? Este relevant dupa 10 zile de la contactul sexual.
Din greseala pe dracu!
Recunoaste ca ai fost curioasa si gata ce atata, auzi cica din greseala
Nai citit bine, ca era beata apropo esti cam pervers
Si daca era beata ce? Ti se pare...
Pai cand esti beat nu mai sti ce faci eu o data m-am dat la profesorul de religie...
Da, o sa fii un copil cu copil, dar fa test de sarcina, consulta un ginecolog si apoi spovedeste-te!
Este destul de posibil să rămâi însărcinată.
Du-te şi făţi un control de sarcină, şansele sunt destul de mari ca să rămâi.
Mai mult ca sigur ai ramas, consulta un ginecolog e cel mai bine la momentul de fata, sau discuta cu parintii tai dar nu cred ca o sa fie prea incantati
Auzi, am si eu o intrebare, cum avionul lui Guess Who "sex din greseala"?
Pai mai si intrebi... Daca a ejaculat e si normal, mda bafta as vrea eu sa fiu naselul
Nu te speria stai linistita, fa-ti un test de sarcina si atunci ai sa vezi daca da sau daca nu...
In cel mai rau caz daca esti insarcinata sun t niste pastile te costa 20 lei si scapi 100%
Nu te stresa finca cand te stresezi nu rezolvi nimic,...
Fa-ti un test de sarcina, dar vreau sa te intreb altceva:el dupa aceea ce ti-a spus?
linarkfts întreabă: