Mai bine iti vezi de studii apoi apelezi la el cand iei vacanta sa se mai simta bine acum.
Puisor,evita sa stai cu baietei, cum si eu evit sa stau cu fetite. Oricat de matur ar parea, e doar un copil.Gandestete ca maine poate agata una mai mare ca tine cu 2 ani.Care e credula si pun botu, cum te vei simti? Vei fi doar un trofeu sa se laude " ete ba, stau cu una mai mare ". Plus ca iti mai spun una, daca stai cu el, mucosu ala o sa ajunga sa te si 'parleasca' si dupa cate povestesti mai ca asta ai da impresia ca vrei Inca ceva, la 16 ani copii se dau usor de gol, vezi sa nu afle si prieteni prietenilor tai ca o sa iti cam pice falca jos.
Intre a fi trasnet, si a cam lovi realitatea, e cam o diferenta Eu ti-am spus, lasa copii pentru copile, tu cauta barbati.Sau esti cam pedofila? Inteleg ca din el poti face cam ce vrei, ca din barbati nu prea poti (nu din toti)Dar copilu asta cu care iesi tu, e ca o sabie cu 2 taisuri.Nu il poti rani fara sa te ranesti singura, ceva in tine se va rupe(si nu ma refer la himen) dar ma rog.Vei vedea tu p.s Nu fi siret ca te fac fundita
Fii atenta asa cum ai fi cu orice baiat, dar in rest daca iti place atat de mult, continua relatia. Si la 20, si la 25, si la 30 ne plac fustitele, sa stii!
La 16 ani, sa fim seriosi, baietii au in cap numai sex, discoteci si distractie. Cele de varsta lor nu le ofera asta si atunci isi gasesc de-alea mai maricele si mai versate, ca sa prinda experienta. Daca vrei aventuri, e bun si unul mai mic. Daca vrei ceva serios, nu-ti bate capul.
Adevaru' e ca fetele de 20 de ani viseaza doar prelucrarea metalelor, agricultura si imobiliare.
Si crezi ca si eu asta imi doresc?
Ce vezi asa rau in asta? Daca tu ai sta sau poate ai stat cu un baiat mai mare ti.ai batut joc de el? Ai zis ca este matur... De unde stii ca el isi va bate joc de tine? Comporta.te cu el asa cum iti sugereaza intelectul lui si nu varsta! Vezi cum decurg lucrurile, eu cred ca o relatie merge si mai bine daca partenera este mai mare sau mai matura...
Offf Maria, calmeaza-te, profita, apoi o sa iti aduci aminte cu zimbete, crede-ma el profita de tine si nu se gindeste nimic serios... funda?
Ai inteles gresit, am mai mult de 16 ani...
Comentariul tau, nu are nici un rol in povestea mea. Nu am inteles nimic din el. Te referi la tine ca ai mai mult de 16 ani, dar de ce imi spui asta tu mie, doar nu merge vorba de tine? )))
Nu cu mine ai iesit la cafea?
Ha
Pai iaca vezi, deam îl ajuti la teme, apoi el a sa profite de tine, cind a sa ii trebuiesti atunci el a sa iti răspundă pe mess, arata-i ca esti ocupata, iesi cu prietena la o cafea sau disco si pune mai multe poze cu distractiile tale dar nu sta toata ziua si sa astepti cind a sa iti scrie... spor la munca....la distracţie))))
HappynewCenusa întreabă: