Bună Maria, cazul tău m-a ingrozit.
Un copil nu este o jucărie, este o mare responsabilitate.
Trebuie sa ai locuință proprie,banii tai,etc.
Corpul tău nu a fost și nici nu este complet dezvoltat,o sarcina la vârsta ta poate sa fie riscanta,la fel și un avort.
Cat despre pedofilul respectiv,ca altfel nu poți sa numești o persoana majora care face acțiuni de genul cu un minor.
Și-a văzut interesul și acum pa pa,alta.
A fost mai simplu sa te aburească pe tine,de cât una de vârsta lui care nu se uita la el,simplu.
Nu înțeleg unde ți-a fost mintea când ai decis sa te duci acasă la el,era clar ca și dacă nu îl iubeai, tipul putea decurge și la viol având forța fizica, toată ecuația este greșită oricum o dai.
Puteați sa folosiți protecție, el și-a pus palma în cur și acum tu ai de suferit. ( ma rog, relația sexuala la vârsta asta nici nu trebuia sa existe, părinții cred ca sunt cei mai vinovați aici, nu au știut ce și cum sa explice și nici sa pună anumite reguli.
Nu mi se pare normal sa pleci singura la 13 ani de acasă la unul, ai tai ce păzeau? Uneori chiar da, este foarte bine sa existe părinți stricți și implicați.
Poți să faci avort sau sa alegi sa naști acel copil, as alege posibil avortul ( știu persoane care o sa judece, dar de ce sa naști o fiinta pe care nu o poți creste? Nu ai loc de munca, nici casa, pentru ca tot ce ai bănuiesc ca sunt strict de la familia ta.
Plus ca mai ai o școală de terminat și asta este ce contează).
Sper ca e troll, dar daca nu e, nu te voi jigni, dar nu e ok deloc ce ai făcut. Normal ca te a luat peste picior văzând ca ai doar 14 ani și el 18. Doamne, m-ai lăsat șocată nici nu știu ce sa îți scriu
Ai putea merge la politie și sa faci avort(deși nu este ok sa faci avort ca pe viitor sunt șanse sa nu mai poți face copil, dar nu poți tu la anii ăștia sa ai copil...) și chiar nu știu ce îți pot spune mai mult.
Și eu am 14 ani și uite că sunt cu capul pe umeri, tu te lași femeie ușoară observ. Dacă ai văzut ca are intenții sa faceți sex trebuia sa te gândești la consecințe și sa nu accepți!
Da din pacate insa sunt usparati si nu ma mai lasa saies din casa au decis ca vom pastra copilul si vor avea ei grija de el
Nu ai pentru ce scumpa, ramai calmă, stiu ca e ceva îngrozitor dar eu o alta modalitate nu vad decât avort...
Mai puisor, deja scrii dupa 2 contri separate, ba esti baiat, ba esti fata...hai ca te-ai prins in propriile minciuni.
TROLL!
"wtf" ii spui si maica-tii?
Asa de prost te-a educat?
1. Să-l anunți că va fi tată. Și... nu de albine!
2. Nu, nu cred. Sunt sigur.
3. Evident că da.
Dacă era la plimbare cu alta fata, înseamnă că pe tine te folosește pentru satisfacerea placerilor lui sexuale.
Incep sa cred si eu ca e troll.Pe 11 august avea 12 ani, pe 18 august avea 13 ani, azi are 13-14.
Cât de pro....sunteți tu la vârsta voastră să vă f. ca iepele? Pfoai că de erai fata mea, te mâncam cu copil cu tot..Nesimțite,de la vârsta asta umblați după p?
Ia taci ma tu Vasile ca nu te a intrebat nimeni nimic da? eu cu iubitul meu traim o viata fericita si vom avea un bebe fata de tine care nici nu ai
KatiMe27 întreabă: