| marriasv a întrebat:

ma numesc maria si nu demult am avut primul meu contact sexual, vreau sa mentionez ca am 16 ani.desigur ca am folosit perzevativ, dar totusi nu a curs singe in timpul sexuli, doar a doua zi dimineata am observat citva stropi de singe.As vrea sa stiu de ce nu a curs singe, de si prietenu spune ca am avut relatii si cu altcineva inatea lui.dar totusi a durut.foarte tare..si el nu a fost brutal cu mine.va rog ajutati-ma

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Felys a răspuns:

Nu la toata lumea este la fel, fiecare cu particularitatea lui, cat priveste ce ti-a spus prietenul, urat din partea lui, nu la toate fetele curge sange in momentul dezvirginarii

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e deloc necesar sa sangerezi la deflorare. 20% din femei nu sangereaza deloc, altele sangereaza dupa cateva ore. Prietenul tau stie desigur toate astea (le stie orice prost), dar probabil vrea sa scape repede de tine.

| h3r a răspuns:

Nu mai ești virgină și asta pentru că ai avut un contact sexual, nefiind obligatoriu să curgă sânge după cum vă așteptați voi, așadar inculpatul și-a făcut treaba. A terminat și acum va urma să plece.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Femeie, ori tu ești naivă ori este el un mare prost!
El te-a deflorat, este normal să te doară la primul contact.
Și de ce te-ai grăbit de la 16 ani, nu mai era timp, venea războiul sau ce?
Câtă naivitate din partea ta! Te va lăsa cât de curând, l-a interesat doar sexul cu tine.
Pa, pa.

| lăngătinemereu a răspuns:

Nu la toate fetele la un contact sexual trebuie sa curga sange depinde de organismul fiecaruia si stropii aceia pot fii de la contactul sexual care nu a curs fiind 2 picaturi si spune-i prietenului tau ca depinde de organism sa curga sau nu sanga..si daca a dat drumul in tine poti fi insarcinata...ia pupila a2-a zi... Funda mersiii?

| marriasv explică (pentru Legiuitoarea):

Da ti s-a intamplat tie sa te paraseasca asta nu inseamna ca asa o sa fie si la mine ...si multumesc lu i dumnezeu ca pina cind totul e bine si nu m-a parasit...

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru marriasv):

Bună.
Să ai succes pe viitor la scrisul corect gramatical, femeie!
Nu m-a părăsit el, apropo!
Pa, pa.