Ca sa fii sigura ca nu poti ajunge la orgasm deloc exista o ''proba'': masturbarea. Daca nu ai orgasm nici satisfacandu-te singura inseamna ca trebuie sa iti pui nici intrebari, pana atunci nu.
Oricum 1/10 femei nu ajung niciodata la orgasm...din pacate.
Totusi, orgasmul nu e garantat de partener.Stresul,grijile,faptul ca nu te lasi purtata de valul pasiunii,atractia scazuta fata de partener,lipsa iubirii, stabilitatii, frica fata de pacatul fornicatiei pot fii motive foarte solide.Deci nu tine numai de fizic.
Nu stiu ce sa zic...la orgasm poate nu poti ajunge din cauza durerilor, trebuie sa vezi de ce te doare...de-a face cu nasterea nu cred ca are, incearca sa numai fi timida si sa ii spui tot ginecologului. Bafta multa:*:*
Si de ce vrei neaparat sa ai orgasm? Tu la orgasm te gandesti cand ai copil de 4 ani? Tu vezi`ti de copilu`l tau de serviciu de sot nu de "orgasm".
Si daca are copil de 4 ani nu trebuie sa se simta si ea bine? ce stii tu ce situatie financiara are ea
Mersi mult, cand o sa merg la ginecolog, o sa vad! :* sper sa nu mai aman mult. Am amanat destul, e timpul sa imi fac curaj.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: