| valy87 a întrebat:

Buna ma numesc valy si asi dori si eu niste sfaturi de la voi daca se poate!, am cunoscut o fata care avea 13 ani si ne-am combinat si am ramas impreuna pana acum 2 zile mai are putin si face 18 ani...ierea totul perfect intre noi ne intelegeam foarte bine de multe ori locuiam impreuna ba la mine ba la ia pana acum 2 zile cand i-am luat telefonul si m-am uitat in mesajele iei si am vazut niste conversati care mai vorbea cu un baiat de cro 2 saptamani si ceva, a venit de la scoala si i-am zis de mesaje a inceput sa se supere sa zica ca a gresit si ca nu vrea sa mai fim impreuna nici cu mine nici cu celalalt si de atunci nu am mai vb deloc, dar am impresia ca ia vorbeste cu celalalt ce ma sfatuiti sa fac? eu vreau sa fiu impreuna mereu cu ia pentru ca o iubesc enorm de mult...

7 răspunsuri:
| buzeduulci a răspuns:

Pai normal ca te-a parasit. La ce gramatica de balta ai. Pune mana pe o carte de gramatica si cucereste-o apoi. :*

| Dariusuu a răspuns:

Vezi tu, e normal să te părăsească după ce-ai făcut.

Data viitoare respectă intimitate fetei, aşa vei avea o şansă.
Nimănui nu-i convine asta.

greece12
| greece12 a răspuns:

Prinsa cu minciuna,a preferat sa te paraseasca.
Foarte urat ce-ai facut tu,foarte urata si reactia ei.
Sincer, nu vad sa se mai intoarca la tine...
Imi pare rau.
Orice incercare sa se intoarca la tine este, deocamdata zadarnica!
Daca ai senzatia ca vorbeste cu celalalt, inseamna ca ea a ales deja.
N-o mai cauta, incearca s-o uiti.

| valy87 explică (pentru buzeduulci):

Lasa gramatica ....ma gandeam sa dai si tu un sfat bun...

| valy87 explică (pentru Dariusuu):

Da pana acun ne permiteam sa umblam in telefoane unu la altu nu iera nici o problema...

| valy87 explică (pentru greece12):

Da pana acum umblam unu in telefonul altuia fara probleme,poate se intoarce inapoi la mine,eu am facut multe fapte bune pentru ia si parinti ei,,, am o intrebare pentru tine -parinti ei nu stie ce a facut ce zici e bine sa vb si cu ei?, azi m-a sunat tatal ei si m-a intrebat ce fac, de ce nu mai ma duc pe la el si i-am zis ca ma duc maine, sa-i spun oare?

greece12
| greece12 a răspuns (pentru valy87):

Da,ar trebui sa ii spui frumos tatalui ei,ca v-ati certat si acum posibil sa vina altul in locul tau,nu pe tine s-ar bucura sa te vada fiica dansului.
Dar nu spera sa gasesti intelegere sau mangaiere, va fi doar informativa discutia si va fi, probabil, ultima...
Nu stiam ca umblati unul in telefonul celuilalt fara probleme, atunci este doar faptul ca ai prins-o cu minciuna...asta a suparat-o foarte tare!
Daca reusesti, nu alerga dupa ea si nu o ruga nimic...