| EndouMamoru a întrebat:

Ma numesc Vlad.Ieri,prietena mea mi-a trimis un mesaj cum ca vrea sa ne intalnim im spatele scolii unde invatam amandoi. Oare ce inseamna? Eu desi suntem iubiti de 1 an nu am sarutat-o pana acum si nici ea pe mine. Oare este un semn sau o intalnire de amicitie? Va rog mult ajutati-ma fetele in special cu experienta plsssss! FUNDITZZZZA

Răspuns Câştigător
| ignore a răspuns:

Eu cred ca este un semn multe fete fac asa. eu cred ca te iubeste mult si de aia sia facut curaj pentru asta:X. nu iti face griji pentru sarut o sa va descurcatiwinking+ ca ea e f hotaratalaughing.

10 răspunsuri:
| Barbiiie95 a răspuns:

Esti PRAF! Eu in locul ei iti dadeam papucii din prima zi.

| Acadeeeaa a răspuns:

Cred ca te cheama sa va sarutatilove struck.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| EndouMamoru explică:

BA ChioruLe.Sti culmea culmilor? Aia i asta:MUTU eu zis lu SURDU ca ORBUL(adica tu)i un handicapat ce merge

| YourSweetAngel a răspuns:

Ba copile uh ai probleme:Odin cate vad majoritatea copiilor numiti Vlad is handicapatica si pe fostul meu lo chemat tot Vlad...si eu m-am enervat si era sa-i dau papuci ca dupa o luna nu mo sarutat ioi doamne da micai aluna din capub tau vai de mtne dc dupa un an nu ai sarutato hai mai frate ii timpu fa-ti curaj si saaruto cu prima ocazie cand o vezi ca dc cred ca ii innebunita dupa tine dc dupa un an in care nai sarutato sunteti inca impreuna ea chiar cred ca te iubeste si abia asteapta sa o saruti nah hai tuu fa-ti curaj da din curiozitate cati ani ai?

| GeorgiiA a răspuns:

Pai un an de zilee si nu ai sarutat.o:o eu zic sa o saruti cu siguranta asta asteapta de la tine macar un mic sarut. sau un simplu pupic pe gura...dar intr.un an de zile sa nu o saruti:o

| madalinaG a răspuns:

Un an? dmn laughing eu nu as rezista nici macar 1 zi laughing)) si u un an?:O dmn fi drk barbat sau baietel ce'oi fi u laughing)))) si sarut'o baaaa!

| uhmchh a răspuns:

Intrebare : pe ce lume traiti? straight face

| Carenita a răspuns:

Din curiozitate... spune-mi cati ani ai si iti raspund.:d