Hum. buna. Asadar, ingerashfaraaripi stiu ca adevarul doare dar am sa iti spun ceea ce cred eu ca se intampla si ceea ce probabil este adevarat.Deci baiatul respectiv ori a intalnit o alta fata ori pur si simplu s-a plictisit.Stiu ca pe tine te doare dar asta este singurul motiv din moment ce tu nu te-ai certat cu el, daca se va intoarce la tine ai putea sa il ierti, stii orice om merita o a 2 a sansa dar ai grija,depinde de tine, cum consideri ca e mai bine, ti-as spune ca a 2 a oara, daca va fi sa nu te implici emotional, dar eu stiu ca nu poti fiindca esti o fata sensibila,asa sunt si eu si stiu cum e,am fost si eu in situatia ta,dar am fost si de partea cealalta a baricadei, trebuie sa recunosc.Mi s-a intamplat si mie sa ma plictisesc de anumiti baieti si nu am avut incotro si a trebuit sa ma despart, dar intotdeauna mi-a parut rau pentru asta,insa asa sunt uni oamenii si eu sunt asa de exemplu insa sunt si sensibila ca tine, deci as putea intelege cum te simti,incearca sa mergi mai departe nu uita, daca lasi tristetea si frica sa te cuprinda atunci nu iti va merge prea bine,orice ar fi mergi inainte,cunoaste oamenii noi, si in legatura cu prietenii tai,ei bine mai cerele o sansa si spune-le exact ceea ce gandesti despre ei dar nu uita,fara minciuni! Daca iti sunt prieteni adevarati te vor ierta,spune-le ca a fost o greseala si ca nu se va mai repeta,desigur daca asta iti doresti cu adevarat,oricum priveste partea plina a paharului,acum ai mai multa experietna,sunt sigura ca odata si odata iti vei aminti de asta si vei stii mai bine ce trebuie sa faci,trebuie sa gasesti acel ceva care te face sa mergi mai departe, daca mie nu mi s-ar fi intamplat la fel as fi avut posibilitatea sa te ajut? Ei bine asa vei ajuta si tu pe alti candva, mult noroc! Daca ai nevoie de un sfat sau ajutor cauta-ma pe mess.[alle.kiddd] aici sunt! Sanatate multa! :*
Saracuta de tine.De ce te-ai implicat emotional asa de tare intr-o relatie. Daca zici ca nu mai ai prieteni este nasol.In orice caz se pare ca tipul ala este un nemernic.Lasa-l,poti si sa-l iubesti de simti ca mori fara el.Lasa-l ca mai sunt hahaaaaaaaa multi ca el.
Get a life! Uita,fa-ti prieteni,iesi sambata in club, imbata't si traieste-ti viata, eventual cauta alt baiat si doar distreaza-te nu pune suflet .
Buna:* stiu ca si eu am trecut prin astea dar eu iti zic asa mai bine sa alegi prieteni si sa il lasi pe el suferi o luna o zi poate dar il uiti pentru ca daca tia ziso asa inseamna ca s-a plictisit de tine si baieti sunt cam perversi si daca e si mai mare e clara el cred ca acum e cu alta si u plangi dupa el si suferi asa ca ai tot timpu la dispozitie sa ai altu pentru ca baieti ca el se gasesc multi dar fete ca tine nu deci tu trebuie sa intelegi ca ar trebui sa nu mai plangi dupa el si sa gasesti altu pentru ca sunt multi si eu am fost asta si cu prieteni si repari cv daca mai poti cam atat am avut de spus sper ca te-am ajutat:*
Stiu e nasol prin ce treci, poate multi iti vor spune incearca sa-l uiti. E usor de zis, greu de facut. Incearca sa nu il mai cauti o perioada de timp, poate se va intoarce daca nu incearca sa il cauti ( dupa o luna de exemplu) si cere-i o explicatie, de ce a vrut aceasta pauza, sau macar daca merita sa mai suferi in continuare dupa el nestiind ce i s-a intamplat. Succes in continuare!
Hey.tu in orice relatie mai sunt certuri din astea . Daca a vrut sa luati o pauza, nu te speria pentru ca asa sunt toti baietii. Poate e cu alta fata sau pur si simplu simte ca numai poate continua Sau pur si simpli nu te merita...Are balta peste destul nu te amagi pentru cineva care e asa.cat despre prieteni.vei gasi cu siguranta cere-ti scuze si ia-o de la capat.Adolescent esti o singura data in viata. iesi prin parc cu parintii si sigur cunosti pe cineva pe acolo. daca mai ai nevoie de ajutor.te pot sfatui cu orice.ma bagi la prieteni si vb Deci bafta la"examenele" vietii.
Don't Give Up!
Nu intotdeauna m-am implicat atat de mult. acum am pus tot sufletul in relatie.si sufar enorm de mult.
Ohhh saraca de tine si eu am trecut recent prin asta, nu chiar aceeasi situatie dar nu a fost placut deloc iti las id si daca vrei vorbim... id : eu_flaviu_94
ingerash_1981 întreabă:
semy întreabă: