Esti perfecta asa cum esti, aveam aceeasi problema dar sotul meu a zis ca eu am cea mai frumoasa minunata speciala superba jucarie a sotului meu care o pupa si o idrageste extrem de mult, imi zice ca mereu ar sta numai cu ea in gura deci m-am impacat cu ideea ca nu am o pasarica urata, daca cineva te iubeste, te iubeste asa cum esti.
Unora le place mai mult asa, deci nu te ingrijora, nu o sa fie un baiat care a ajuns acolo si sa zica ca vai doamne nu pot continua, este absurd.
Cu plăcere și fii bucuroasă că natura a fost darnică cu tine!
Hey! Și ale mele sunt tot așa, însă nu m-a pus niciodată pe gânduri. Am făcut-o doar cu doi băieți și sincer, nici unul nu s-a plâns de asta, chiar o adoră. Bine, actualul mai bate apropouri că e grasă și etc, dar nu mă stresez, doar pe asta o am și să fie mulțumit că o are doar el și că nu au avut-o mulți, cum sunt fetele din ziua de azi. Nu te mai stresa pe degeaba, la urma urmei, nu ti-o vede toată lumea, ci doar tu și cel/ cei cu care faci sex și impirtant este cum te miști și cât de tare îi exciți, nu felul cum arată.
E complet normal, la fiecare arată diferit, da mărimea labiilor nu contează, la unele fete pot fi chiar disproporționate. Asta nu înseamnă că e ceva neinregula cu tine.
Foarte bine
Pt mulți bărbați eroare excitant saai labii cărnoase, lungi sau proeminente