Lasă faptul că ceilalți nu te cred, legat de faptul că el nu vrea să facă nimic, îl întrebi la modul serios dacă mai vede o continuare în relația voastră, dacă chiar așa tare te deranjează și dacă se ajunge la ceartă și nu vrea să te înțeleagă, eu zic mai bine să închei.
Pai ce relatie mai e aia? De ce mai sta cu tine daca nu mai vrea sa aveti relatii intime?
Pai i-am spus si asta, dar nici asa nu vrea, stau sa ma rog de el sa facem ceva, eu nu am mai întâlnit asa barbat sa nu vrea si totusi arata destul de bine sunt îngrijită, am un corp frumos, altii abia așteaptă sa aiba ocazia asta, unii m-ar si plati naiba?♀️
Ii tot spun, nici nu ma baga in seama sta si se uita la tv, stau sa ii pun aceleași întrebări de 100 de ori ca sa zica macar ceva
Sincer asta ma intreb si eu si îl intreb si pe el, dar nu primesc un răspuns concret, se face ca nu ma aude cand il intreb cate ceva
Repet: nu te mai ruga!
Nu vrea, asta e. Deal with it! Închei relația și cum ziceam - până găsești un partener potrivit, folosește un vibrator. E sigur și nu te lasă nici gravidă, nici nesatisfăcută.
Trebuie să ai o discuție foarte serioasă cu el. Nu e normal așa ceva. E ceva putred aici. Ori este cu altă femeie, ori are o problemă de ordin medical, sexual. Ce vârstă aveți?
Obisnuinta nu face bine, daca stai in relatia actuala doar datorita celor 3 ani pierzi timpul langa un barbat care nu tine la tine, nu concep sa iubesti persoana respectiva dar sa nu faci dragoste cu ea, si o saptamana fara mi se pare mult.
Sigur nu are altă femeie, iar din ce am observat eu nu mai are erecție, s-a schimbat foarte mult, este mai retras mult mai nervos, cred ca sigur este ceva de ordin medical se comportă ciudat, am mai avut relatii lungi dar asa ceva nu am mai pățit, eu am 26 iar el 37
Nu te mai ruga de el, treci direct la fapte, initiaza tu sexul. Ce tu il intrebi daca vrea? incepe tu
Daca s-a pierdut atractia atunci stai degeaba in relatia aia, el probabil avand deja pe altcineva cu care face sex, din pasiune si dorinta.
E clar că pe el nu îl interesează părerea ta, eu zic că e cam over.
Sunt sigura ca nu are pe nimeni, nu se pune problema de asta, si plus de asta am încercat de multe ori sa ma despart si ma tot întoarce din drum mereu
Atunci, incearca sa discuti cu el aspectul asta. Poate e nevoie de mers la medic, dar important e sa discutati.
Am discutat dar degeaba, nu primesc răspuns, el cred ca stie mai bine care este problema poate asa era si în celelalte relații, doar ca nu vrea sa spuna
Propune-i sa-l duci la medic pentru a vedea cauza impotentei lui, macar sa vada ca-ti pasa de le si ca-l crezi, fiindca nu este normal ca un barbat tanar sa nu aiba pofta de sex si nici sa fie capabil sa intertina relatii sexuale de 1 an de zile.
Atunci de ce mai stai tu cu el? Nu faci decat sa prelungesti agonia unei relatii care oricum e pe duca.
Dacă el nu vrea sex cu tine, înseamnă că are doua probleme: 1. are o altă fata cu care are sex, 2. are probleme cu impotenta din cauza masturbarii în exces. În primul caz, paraseste-l și găsește și tu un băiat cu care sa faci sex. În al doilea caz, consultați un medic urolog și urmați sfaturile date de acesta. Sper ca totul se va rezolva în favoarea ta.
Cine face se fără căsătorie, nu are binecuvantarea, aprobarea Creatorului peste acst fel de relație si api va mirati de ce nu iese bine la final.