anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

mai este vreo sansa pentru o fata care a parasit un baiat pentru un altul..ca el sa se intoarca la ea? ce se poate face?

20 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Pai stai un pic, fata paraseste baiatul pentru altul...si tot ala parasit vrei sa dea semne de impacare?

S-ar umili in ultimul hal, e aiurea.

| AnnaBebitza a răspuns (pentru OanaG):

Eu am tot incercat.el imi zicea la inceput sa caut pe altul ce pierd timpul, apoi mai tarziu am facut sex si dupa nu voia sa mi mai raspunda la tel, zicea sa nu l mai deranjez, probabil sa ma simt eu umilita, oricum stiu ca ii placea mult de mine la inceput, s a simtit umilit cand m am combinat eu cu altul si cred ca de asta, dar si eu dupa faza asta nu ar trebui sa ma simt tot umilita? bine, chiar daca mi a spus sa nu l deranjez, si nu l am mai cautat, tot el a inceput sa ma sune, dar nu l inteleg, ba e rece, ba ii e dor de mine...el se simte umilit dupa faza ca m am dus cu altul, eu umilita dupa faza pe care mi a facut o el..si nu prea vorbim nici unul.n am lamurit mai nimic

| AnnaBebitza a răspuns (pentru AnnaBebitza):

E ca si cum de atunci orice as face nimic nu e bun pentru el

| neutrino a răspuns:

Daca el e putin dus cu pluta, atunci ai ceva sanse.

| sofisis a răspuns:

Urmarind firul logic al povestii tale, nu ar mai trebui sa aiba el sanse la tine.

| mona a răspuns:

Depinde de baiat, posibil sa se intoarca la ea daca o iubeste

| darrio2007 a răspuns:

Ar fi un prost daca s-ar reintoarce.Ar fi bine ca fata respectiva Sa iti Calci pe mandrie si sa ii Ceri iertare.Atunci,da,poate s-ar mai intoarce.Desi,eu,in locul lui, nu as face asta.

| AnnaBebitza a răspuns (pentru darrio2007):

Dar tu ai citit ce mi ai facut el?

Si el s a razbunat...ce sa mi mai calc eu pe mandrie, ma ia de proasta daca ma mai milogesc dupa asta de elhee hee..adica ma rog am avut si eu o perioada in care faceam pe suparata din cauza asta si nu i am raspuns la tel, apoi cand m a sunat i am raspuns ca imi era dor de el, si a ramas sa iesim la suc dar nu am mai iesit...nu stiu ce sa fac

greece12
| greece12 a răspuns:

Nu.
Considera ca nu mai e nici o sansa,sunteti,de fapt,amandoi incapatanati.
Cand vrea el, tu te duci cu altul, cand vrei tu, el nu te poate ierta, nu va mai chinuiti reciproc si nu va mai pierdeti timpul.
Vezi-ti de viata ta si fa-o frumoasa.

| darrio2007 a răspuns (pentru AnnaBebitza):

Deci am dedus bine.De tine era vorba.Nu va mai chinuiti reciproc.Cautati-va amandoi cate un alt prieten.Este mai bine pentru ambii.

Altul ca el nu mai ehappy

Imi place sa aud asta.Vad ca tii foarte mult la el.Si vad ca simti nevoia sa vorbesti cu cineva.Cred ca ar trebui sa va intalniti si sa stati de vorba la modul foarte serios in aceasta privinta.

Incerc dar nu stiu cum. ma tem ca daca ii zic asta il plictisesc. cine stie poate i s a taiat de tot de mine.

Incercarea moarte n-are.Este o vorba veche. Faci o incercare.Macar stii in ce ape se scalda. Daca te mai vrea sau nu.Iti doresc succes.

Pai cred ca nici el nu stie ce vrea, ca imi zicea ca nu-l mai intereseaza de mine si sa nu il mai deranjez, si nu l am mai deranjat, si dupa tot el m a sunat.d aia nu mai stiu cum sa ma comport cu el... e copilash

| lex79 a răspuns:

Daca e un prost care nu a mai vazut o alta pi*** pana acum se va intoarce daca ii dai un semn ca il vrei inapoi.
daca e barbat nu se va intoarce si nu mai pune intrebari stupide ca ofensezi lumea.

Si dupa ce mi a facut crezi ca mai pot eu sa ma tin dupa el sau ceva? dupa aia zice ca sunt disperata dupa sex, tarfa...nu ar trebui sa am mandria mea si sa il ignor? eu ma simteam vinovata de aia ma tot tineam dupa el, dar el mi a intors o...asa ca nu vad dc m as purta frumos cu el, chiar nu stiu cum sa procedez..adica am avut o perioada in care eran suparata, nu i am raspuns la tel, apoi mai incolo i am raspuns si a vorbit frumos.n am mai adus eu vorba de ce a fost, nici el, ca altfel isi cerea si scuze..nu stiu, cum ar trebui sa ma comport de acum inainte cu el? dupa faza asta

| devilitza a răspuns:

Singurul lucru pe care il inteleg de aici este ca... este este ok cu tine doar cand vrea sa faceti sex, iar in restul timpului nu reprezinti nimic. cu alte cuvinte doar profita de tine, so leave him...

| AnnaBebitza a răspuns (pentru devilitza):

Da..pai ar fi si culmea tot el sa se roage de mine dupa ce i am facut, sexul e sex, daca eu am cedat asta e, n are legatura nici nu rezolva ce a fost...eu sa l fi vazut cu alta pentru care m a parasit, as fi facut la fel, ma pun in locul lui