In primul rand, felicitari pentru scris si formulare, e bine ca inca sunt copii de 14 ani care stiu asa bine limba romana. Mai ales aici pe site-ul asta. Pe bune, sunt impresionat.
Eu zic sa incerci sa uiti de acel baiat. A fost doar o joaca pentru el, si ar fi trebuit sa fie o joaca si pentru tine. O relatie superficiala, distractiva, si cu limitele varstei tale. E bine ca s-a incheiat aici, inainte sa faci vreun lucru pe care nu trebuie inca sa-l faci.
Mai asteapta 2-3 ani si mai invata de la parinti, de la prieteni, din ceea ce vezi in jur. Atunci vei privi altfel relatiile. Pana atunci, joaca-te, distreaza-te si simte-te bine, pentru ca anii adolescentei sunt cei mai frumosi. Pentru relatii si sentimente va fi destul timp ceva mai tarziu. Daca mai ai vreo nelamurire, o sa fiu p-aici.
Pentru Brigaela: Nu fi asa aspra cu o adolescenta in devenire. Era de ajuns sa punctezi esentialul, fara sa ii vorbesti "de sus".
Ştiu că sunt foarte mulţi ca şi el, însă am sperat foarte mult timp că va fi diferit. Iar felul lui de a vorbi era unul aparte şi ştia să vorbească, astfel, din prima conversaţie cu el, m-a făcut să cred că este diferit şi că nu-şi bate joc de sentimentele unei persoane, însă se pare că aparenţele au fost înşelătoare şi în acest caz. Mulţumesc că ai trecut pe aici!