anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună happy mai pe lung să zic așa, este un băiat la mine în liceu clasa 11-a și eu a 9-a care de la un timp încoace mă sună, vorbește cu mine, are grijă, se comportă mega frumos cu mine, îmi scrie mereu, mă alintă, mereu îmi zice că dacă eu nu am dispoziție și mă vede fără dispoziție atunci și cu ziua lui e varză din cauză la dispoziția mea, într-un fel îl afectează cînd nu sunt bine, plus la asta mă alintă cu diverse denumiri plăcutee dar mereu îmi atrage atenția că el oricum nu mă iubește doar mă simpatizează foarte tare ^ ^ a vrut de cîteva ori să ieșim dar era prea tîrziu și l-am refuzat. Cu cîteva zile în urmă asta vineri de 14 februarie a venit pe coridor la școală la mine și m-a sărutat simplu după care am vorbit de ale a noastre, după ne vedem noi iarăși la școală luni la care el vine la mine mă îmbrațișează strîns nu-mi dă drumu dar eu nu-l îmbrățișez și îi zic "Ce vrei?" cu egoism cam a sunat asta, dar eu în glumă și plus la asta fără să vreau, a fost pur și simplu pe neașteptate să mă ia în brațe, și după asta am trecut pe lîngă el și nu i-am mai atras atenția el crezind că moi fi supărat pe el dar nu este așa. mă bucură faptul cind îmi atrage atenția și mi-a scris seara de ce am reacționat așa cu el că a fost indispus toată ziua din cauza asta că l-am respins cînd ma îmbrățișat, la care ieu îi zic că ok îmi cer scuze și că voi veni in ziua următoare la el și il voi îmbrățișa la care el zice că nu trebuie că nu așteaptă nimic, și astăzi după ce a zis că nu mai așteaptă nimic de la mine nu am venit la el să vorbesc deloc, el numai îmi zîmbea și se uita întruna la mine la masă în cantină unde eram eu. happy și deloc nu a mai intrat pe site și nu a mai sunat și nu mia mai dat mesaj. faza e că eu habar nu am ce el vrea de la mine sp fim simpli prieteni sau să avem o relație happy și deaceia mă comport și eu cam cu egoism în fața lui pentrucă mă duce în eroare, adică el nu așteptă de la mine nimic, dar atunci la deranjat că eu l-am respins și nu l-am ămbrățișat, plus și faza cu sărutu. happy am impresia că tot liceul știe de un zvon că noi suntem impreună, dar noi de fapt nu suntem împreună. happy faptul e că eu chiar țin la el și el ține la mine, dar nuștiu în ce mod ține el la mine. vreau păreri, sfaturi ceva dacă se poate happy adică sunt derutată complet dn cauza lui. dau fundă oricum la cel mai bun :* Merciii

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Draga mea...baiatul te place mult,fiecare gest al lui iti demonstreaza asta,dar nu vrea sa-ti marturiseasca inca nimic pana cand nu va fi sigur ca si tie ti-e drag de el.
Cuvintele lui neaga ceea ce spun gesturile si chiar cred ca l-a durut faptul ca tu nu l-ai imbratisat,in mod sigur el se astepta s-o faci.
Acum,s-a retras putin ca sa vada ce reactii vei avea tu si eu te sfatuiesc sa iti arati tristetea ca nu te-a sunat si n-ati mai vorbit,se va bucura,va intelege ca si tie iti pasa de el, ca au importanta pentru tine discutiile voastre, ca si prezenta lui in viata ta.
Vorbeste-i tu prima, de data asta, el mereu incearca sa se apropie si respingerea ta l-a facut cam nesigur.
Mult noroc!
happy
Pe urma,

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Mai asteapta, poate reapare, si atunci raspunde-i asa cum iti spune inimioara.

| BaDoX a răspuns:

Sigur vroia o relatie, de aceea si semnele pe care ti le-a aratat, dar vazand ca il respingi probabil a renuntat sa mai incerce...incearca sa il contatcezi si sa vorbiti face to face deschis si fara alte pretexte. Asa vei sti exact ceea ce crede el si poate cine stie big grin.

| eella98 a răspuns (pentru greece12):

De fapt el știa mai înainte că am o simpatie față de el, acum da poate e și nesigur pe el după ce l-am respins și l-am refuzat să ieșim. Dar faza este că e din școală, și nu vreau să mă arăt mai slabă, peurmă să nu fie zvonuri ca mor după unu din liceu care de fapt nici nu e adevarat, dar sa am si o relatie cu el tot nu as fi impotriva ca imi place de el. happy si de asta sunt confuza cam tare.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru eella98):

Te inteleg si apreciez foarte mult modul tau demn de gandire.
Nu iesi cu el inca,nu-i nevoie,doar spune-i frumos ca n-ar trebui sa fie suparat,n-ai facut nimic cu intentie si ar putea sa te inteleaga.
Dupa care, continua-ti viata zilnica obisnuita, asa cum faceai si pana acum.
Da-i doar o explicatie scurta, privindu-l in ochi, nimic altceva!

| AdyAdeluş a răspuns:

Wow...si eu sunt derutata dar cred ca baiatul te place dar nu vrea sa zica nimic. Se gandeste oare ea ma place? Daca nu ma place ma fac de ras, stric prietenia cu ea... chestii de astea. El cand a vaxut ca l-ai respins a crezut ca nu il placi si a renuntat sa mai incerce. E randul tau, incearca tu sa il cauti pe el si sa iti ceri scuze, sa ii zici si tu chestii in gen de cand nu am mai vb cu tibe am fost deprimata si altele. Poate iti va cere si el o intalnire ceva. Bafta