Draga mea...baiatul te place mult,fiecare gest al lui iti demonstreaza asta,dar nu vrea sa-ti marturiseasca inca nimic pana cand nu va fi sigur ca si tie ti-e drag de el.
Cuvintele lui neaga ceea ce spun gesturile si chiar cred ca l-a durut faptul ca tu nu l-ai imbratisat,in mod sigur el se astepta s-o faci.
Acum,s-a retras putin ca sa vada ce reactii vei avea tu si eu te sfatuiesc sa iti arati tristetea ca nu te-a sunat si n-ati mai vorbit,se va bucura,va intelege ca si tie iti pasa de el, ca au importanta pentru tine discutiile voastre, ca si prezenta lui in viata ta.
Vorbeste-i tu prima, de data asta, el mereu incearca sa se apropie si respingerea ta l-a facut cam nesigur.
Mult noroc!
Pe urma,
Mai asteapta, poate reapare, si atunci raspunde-i asa cum iti spune inimioara.
Sigur vroia o relatie, de aceea si semnele pe care ti le-a aratat, dar vazand ca il respingi probabil a renuntat sa mai incerce...incearca sa il contatcezi si sa vorbiti face to face deschis si fara alte pretexte. Asa vei sti exact ceea ce crede el si poate cine stie .
De fapt el știa mai înainte că am o simpatie față de el, acum da poate e și nesigur pe el după ce l-am respins și l-am refuzat să ieșim. Dar faza este că e din școală, și nu vreau să mă arăt mai slabă, peurmă să nu fie zvonuri ca mor după unu din liceu care de fapt nici nu e adevarat, dar sa am si o relatie cu el tot nu as fi impotriva ca imi place de el. si de asta sunt confuza cam tare.
Te inteleg si apreciez foarte mult modul tau demn de gandire.
Nu iesi cu el inca,nu-i nevoie,doar spune-i frumos ca n-ar trebui sa fie suparat,n-ai facut nimic cu intentie si ar putea sa te inteleaga.
Dupa care, continua-ti viata zilnica obisnuita, asa cum faceai si pana acum.
Da-i doar o explicatie scurta, privindu-l in ochi, nimic altceva!
Wow...si eu sunt derutata dar cred ca baiatul te place dar nu vrea sa zica nimic. Se gandeste oare ea ma place? Daca nu ma place ma fac de ras, stric prietenia cu ea... chestii de astea. El cand a vaxut ca l-ai respins a crezut ca nu il placi si a renuntat sa mai incerce. E randul tau, incearca tu sa il cauti pe el si sa iti ceri scuze, sa ii zici si tu chestii in gen de cand nu am mai vb cu tibe am fost deprimata si altele. Poate iti va cere si el o intalnire ceva. Bafta
beausingurlamasamea întreabă: