| hbjjhdsbvhbsdkv a întrebat:

mai stiti intrebarea asta?,, Hey TPU, am o intrebare nu radeti va rog. imi place de un baiat cu un an mai mare. el a zis ca ma place dar o iubeste pe fosta lui si zice ca se impaca cu ea ca are vrajeala (ii tigan eu romanca) azi m-a sarutat de 2-3 ori si pe fosta lui (care imi este prietena ) a pupat-o pe obraz si a zis ca se impaca cu ea, dar ea are iubit si a zis ca nu se mai impaca cu el deloc niciodata. El nu vrea sa priceapa, a zis ca sansele sa fim impreuna sunt de 40%, am vrut sa imi bat joc de el, dar m-am atasat si acum sufar. El a zis ca tine la mine, ba chiar azi cand s-a luat unul de mine i-a dat o palma... nu stiu ce sa zic, dupa sarut tot s-a schimbat si el zice ca nu inseamna nimic sarutul si ca, daca ne-am sarutat nu inseamna ca suntem impreuna. Ce sa fac sa tina mai mult la mine? Tot timpul merg la el pe hol cu scuza ca ma duc la prietenele mele (chiar am prietene acolo si stau cu ele) el imi mai face cu ochiul cateodata cand ma vede, dar de mai multe ori nu ma baga in seama. Azi stateam cu o fata si el se uita la noi si fata aia a zis,, ce te tot uiti la mine?" si el o zis ca de unde stie ca se uita la ea ca el se uita la mine si nu stiu ce...,,
azi l-am vazut tot timpul i-am zis ca aia vrea sa isi bata joc de el si ca vrea sa se razbune am vrut sa ii arat si mesajele da nu a vrut cand trec pe langa el se ascunde si ma evita nu stiu de ce nici nu ma saluta sad ce sa mai fac cu el sad va rog frumos sa ma ajutati cu ce puteti sad sad

4 răspunsuri:
| DariusMihai a răspuns:

Spune i ca daca lui chiar ii pasa si ii place de tine nu ar avea de ce sa nu fie impreuna cu tine avand in vedere ca fosta lui a zis a nu se impaca cu el

| Ririru a răspuns:

Eu una zic sa stai in banca ta. Nu te mai gandi asa mult la el, dupa spusele tale mi se pare ca are,, vrajeala" si cu tine. Te ia in ras, te tine de rezerva. Ignora-l. Daca tine cu adevarat (si trebuie sa fi atenta si constienta de ce inseamna asta) o sa insiste mai mult.

| hbjjhdsbvhbsdkv explică (pentru DariusMihai):

Nu mai vorbim pentrucă i-am arătat mesajele cu cu fosta lui in care ea zicea ca vrea sa isi bată joc de el si el a zis ca sa nu mai vorbesc cu ea ca el nu o sa fie cu mine niciodată si eu i-am zis ca doar am vrut sa il ajut sa nu sufere si de atunci nu mai vorbim dar multumesc de raspuns

| hbjjhdsbvhbsdkv explică (pentru Ririru):

Nu mai vorbim pentrucă i-am arătat mesajele cu cu fosta lui in care ea zicea ca vrea sa isi bată joc de el si el a zis ca sa nu mai vorbesc cu ea ca el nu o sa fie cu mine niciodată si eu i-am zis ca doar am vrut sa il ajut sa nu sufere si de atunci nu mai vorbim dar multumesc de raspuns!