Spune i ca daca lui chiar ii pasa si ii place de tine nu ar avea de ce sa nu fie impreuna cu tine avand in vedere ca fosta lui a zis a nu se impaca cu el
Eu una zic sa stai in banca ta. Nu te mai gandi asa mult la el, dupa spusele tale mi se pare ca are,, vrajeala" si cu tine. Te ia in ras, te tine de rezerva. Ignora-l. Daca tine cu adevarat (si trebuie sa fi atenta si constienta de ce inseamna asta) o sa insiste mai mult.
Nu mai vorbim pentrucă i-am arătat mesajele cu cu fosta lui in care ea zicea ca vrea sa isi bată joc de el si el a zis ca sa nu mai vorbesc cu ea ca el nu o sa fie cu mine niciodată si eu i-am zis ca doar am vrut sa il ajut sa nu sufere si de atunci nu mai vorbim dar multumesc de raspuns
Nu mai vorbim pentrucă i-am arătat mesajele cu cu fosta lui in care ea zicea ca vrea sa isi bată joc de el si el a zis ca sa nu mai vorbesc cu ea ca el nu o sa fie cu mine niciodată si eu i-am zis ca doar am vrut sa il ajut sa nu sufere si de atunci nu mai vorbim dar multumesc de raspuns!