| Ioannaaaaaaaaaa a întrebat:

Merg pe 20 ani..si sunt virgina, am un iubit de ceva timp si il iubesc.m iubeste.am avut relatii dar nu am vrut sa imi incep viata sexuala ca nu prea aveam incredere asa, dar in el am si hormonii au km luat o raznalaughing am incercat de vreo`2 ori sa facem dar..nu s putut ca m ustura si m durea.maine ma duc la el si as` vrea sa pot face dar mi e asa frica de durere.stie cum sa m ia si am avut orgasm si fara penetrare dar nu stiu ce s intampla cu mine..si eu cu prezervativ nu o fac.

Răspuns Câştigător
| Keith a răspuns:

In primul rand felicitari ca ai ramas virgina pana la varsta asta,in al doilea rand trebuie sa te astepti la dureri daca esti virgina,daca il iubesti pe baiatul respectiv si ai incredere in el si stii ca si el te iubeste ce te impiedica? Daca esti pregatita sa o faci,fa-o,si iti propun sa nu te mai gandesti la durere ca din pacate asa e primul contact sexual te doare, dupa care vei simti numai placere, si daca nu vrei sa o faci cu prezervativ, cumpara-ti anticonceptionale de la farmacie, dar trebuie sa te protejezi.

18 răspunsuri:
| HappyGrumpy a răspuns:

Lubrifiere abundenta, ulei margarina...

| unknownn a răspuns:

Futai placut!

| Ioannaaaaaaaaaa explică (pentru unknownn):

N am ce sa-ti cer. happy Taranoi :*

| Eus3b1u995 a răspuns:

Lubrifiant draga.

| unknownn a răspuns (pentru Ioannaaaaaaaaaa):

No atunci sa dea dracu sa ramai insarcinata cu tripleti!

| Vix999 a răspuns:

Cum Doamne iarta-ma la varsta ta sa zici : "si eu cu prezervativ nu o fac."
Cam cat sa (nu) te duca capul?

| Ycu a răspuns:

Te sfatuiesc sa folosesti prezervativul si pentru ca e prima data va trebuii sa aveti amandoi rabdare, totul cu grija nu trebuie sa faci totul repede si brusc ca nu este placut pentru tine, nici nu trebuie sa exagerezi din prima, totul cu rabdare azi putin maine putin pana o sa te obisnuiesti. Si lubrifiantul te-ar putea ajuta, multa sanatate, si nu face fara prezervativ pentru ca o sa te trezesti cu o sarcina nedorita din prima incercare.

| Oana92 a răspuns:

Esti absurda, de ce sa u o faci cu prezervativ? vrei deja copii sau vreo boala?
Pentru a atenua putin durerea foloseste lubrifiantul(in combinatie cu prezervativu)

| DNSK a răspuns:

Respect tie! treaba asta vine de la sine! nu accelera mersul treburilor! daca nu t simti in largul tau, bine, linistita, relaxata, sa simti k vrei, eu zic sa amani! nu se intampla absolut nimic! daca tine la tine intelege! prima data e mai greu! dar acea prima data trebuie sa fie mai mult decat perfecta! exista un moment cand si organismul si sufletul si creierul iti zic "da". ai o varsta totusi si o minte mai luminata! nu t grabi, fa ceea ce simti, nu o fa de dragul de a o face!

| hotdesire a răspuns:

Care e intrebarea ta de fapt? E neaparat s-o faci cu prezervativ odata sa nu iei nicio boala de la el si doi sa nu ramai insarcinata. Nu-mi spune ca el de ceva timp nu te inseala ca nu te crede nimeni asa ca fi desteapta si protejeaza-te!

| Ioannaaaaaaaaaa explică (pentru unknownn):

Vai de capu` nostru.oh go on

| Ioannaaaaaaaaaa explică (pentru Vix999):

E altceva cu prezervativ si e altceva fara.:*

| Vix999 a răspuns (pentru Ioannaaaaaaaaaa):

Pe bune? Asta te apuci tu sa-mi explici mie?
Si ....asta e argumentul tau final?

| darrio2007 a răspuns:

Folositi gel lubrifiant.Penetrarea va fi mai usoara si fara durere.

| darrio2007 a răspuns:

Felicitari pentru virginitate.Rare cazuri la 20 ani.

| mona a răspuns:

Folositi un lubrifiant si in legatura cu prezervativul daca nu iti place atunci nu il folositi, exista si alte metode

| Anonim567 a răspuns (pentru Ioannaaaaaaaaaa):

E altceva cand ai copii...e altceva cand n-ai copiiwinking

| Ioannaaaaaaaaaa explică (pentru Anonim567):

Pai poate eu vreau sa am laughing