Sigur ca se poate. Sex neprotejat inseamna risc de sarcina. La 10 zile de intarziere poti sa-ti faci test de sarcina sau echograf. Testul da rezultat sigur, echograful ar trebui sa vada sarcina daca este, daca nu ar putea gasi o cauza a amenoreei.
Cea mai sigura cale de a afla raspunsul este aceea de a-ti face un test de sarcina, care il poti achizitiona de la farmacie. Mult noroc, Anemona!
Se poate si asta, anemona, sau in cel mai fericit caz, poate fi o intarziere datorita unei raceli ...desi daca pana acum nu ti s/a mai intamplat, putin probabil... Ultima oara, cand nu te/ai protejat erai in perioada fertila? Incearca cu un test de sarcina daca poti...Iti tin pumnii
Si mie mi-a intarziat menstruatia tot 10 zile si inainte de asta in a 9a zi am facut un test de sarcina si s-a devedit a fi negativ. Pentru orice eventualitate am facut unul si dupa ce mi-a trecut menstruatia si a fost tot negativ. Poate este altceva, o infectie sau poate pur si simplu ti-a intarzia.
Cel mai bine cumparat-ti un test de sarcina sau mergi la un control ginecologic...