Esti atat de penibila ) Prietenul tau nu a ejaculat : nu a eliberat sperma. Daca nu a avut erectie inseamna ca nu i s-a intarit si nu i s-a sculat. Iubitul tau este un "geniu" si tu nu il depasesti
Eu nu ti-am inceput viata sexuala. :d nu stiu cum ai ajuns la concluzia asta ;-j app Buna!
Nu cred ca esti insarcinata. Daca e peroada in care trebuie sa iti vina ciclul si asa ti se intampla inseamna ca totul e oky. Oricum pentru orice eventualitate cumpara de la farmacie un test de sarcina.Bafta.
Fundita?
Intrebare: cum a facut sex daca n-a avut erectie? Nu incurci erectia cu ejacularea, scumpa domnita?
De ce nu te uiti pe TPU? sunt mii de fete in situatia ta.frate de ce nu va informati mai intai? vreo 10 ce? nu ai mentinat...te rog spune'mi mai multe.zau nu inteleg
Daca iti vine ciclul, poti sta linistita. E semn ca nu esti insarcinata.Si mai ales daca u spui ca esti in acea perioada. Din calculele facute de mine, dupa c am citit mai multe doc d p internet, femeile nu pot ramane insarcinate in prima saptamana d dinainte d ciclu, si in prima d dupa ciclu. Si am o prietena d 3 ani, si pana acum ne-a mers d minune. Bafta!