| Anoniimmaaa a întrebat:

mi-am facut curaj si eu sa va intreb. E o intrebare foarte delicata si pentru cei care au chef sa o ia in ras sau bajocura, mai bine nici sa nu incerce, TPU este un site de ajutor nu de luat in ras. Deci totul a inceput cam acum 3 ani, sau poate si mai mult dar nu mi-am dat eu seama... am observat ca am pe o labie un fel de umflatura cam mare as zice eu cat un bob de fasole, nu ma doare, nu ma ustura, nu nimic... doar ca este acolo si este mare. E ca si parte din labie, chiar la intrarea in vagin. Viata sexuala nu mi-am inceputo pentru ca am o varsta frageda. Nu am de gand sa merg la medic, pentru ca sunt o fire foarte emotiva de felul meu si nici mamei mele nu i-am spus si nici nu am de gand. Oare e posibil sa ma fi nascut asa, sau am o problema? ajutati-ma va rog. happy

Răspuns Câştigător
| VerdeLila a răspuns:

Poti discuta cu mama ta; ea te poate lamuri daca te-ai nascut asa sau nu, pentru ca te cunoaste, vb aia, te-a sters la fund cand erai mica. Iar daca ti-e rusine de ginecolog, mergi la o femeie. Toate am avut jena si rusine, dar este ceva normal. Cum te duci la stomatolog, asa te duci si la ginecolog..sunt medici! Important este sa fie unul bun.

5 răspunsuri:
| Anoniimmaaa explică:

Du-te tu la 13 ani la medic și spune-i că ți s-a inflamat o labie aproape de vagin. big grin

| Cupcake a răspuns:

Mama ta stie cel mai bine ce trebuie facut, asa ca vorbeste cu ea.

| Anoniimmaaa explică (pentru VerdeLila):

Mulțumesc mult, dar tot nu o să-i spun... uite așa cred că o să mai treacă vreo 3 ani până îmi fac curaj.

| VerdeLila a răspuns (pentru Anoniimmaaa):

Ai o sora mai mare careia sa-i spui? De ce ti-e rusine sa-i spui mamei? Crezi ca va reactiona intr-un fel negativ? Totul tine de tine; daca nu vorbesti cu mama ta, nimeni nu te poate ajuta. Nu stiu exact ce ai tu acolo, dar este o zona sensibila si nu poti actiona cu alifii sau alte chestii dupa sfaturi de pe net sau ale prietenilor. Esti minora si la ginecolog trebuie sa te duci cu unul dintre parinti, de preferat mama ta. Fa-ti putin curaj si spune-i ca simti ceva aproape de vagin si ca esti oarecum speriata de ce poate fi, daca iti e rusine sa-i dai prea multe detalii.

| Anoniimmaaa explică (pentru VerdeLila):

Nu, nu am sunt singură la părinți... și nu pot să vorbesc cu mama, pur și simplu nu pot, nu că nu aș vrea și nici măcar nu simt chestia aia, nu mă deranjează, doar atât că este prezentă. de peste 3 ani.