| Ioana744u8 a întrebat:

Bună!
Mi am făcut iubit de curând din clasa de la mine, suntem de aceiași vârstă dar pare mai matur este maj dezvoltat ..are și barba.
Și acum doua seri am vrut sa facem dragoste...a pregătit tot.și a fost ok per total.
Începutul a fost ok..ne am sărutat. ma mângâiat. apoi eu stăteam on fund pe pat și el în picioare în fata mea, s-a deschis la pantaloni sa oi fac și eu. el.imi făcuse. Dar era destul de mare și el zicea sa iau mai mult. apoi am făcut normal unde m-a durut puțin. acum îmi e frica sa mai încercăm iar. Sa ii zic sa fie mai lent...ce sa fac? Nu vreau sa ne despărțim

6 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cati ani ai?
Ti-ai facut iubit? Esti sigura?
Unde e romantismul?

E clar ca te-a traumatizat, dar tu nici nu iti dai seama: "acum îmi e frica sa mai încercăm iar"

Macar a folosit prezervativ?
Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti

| Ioana744u8 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

16 am.
Nu mi e frica în sensul ala doar ca o are mai groasa și dădea rau...la început a durut

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Ioana744u8):

"dădea rau" E clar, nu are grija de tine.

Mai asteapta cu sexul. Ai timp tot restul vietii dupa 18 ani sa faci sex.

| Kufu95 a răspuns:

Am văzut că ai 16 ani, mai bine mai așteaptă doi ani până când corpul tău se va dezvolta complet, așa pentru siguranța ta. Nu are nici o relevanță, cum arată băiatul, ai făcut prea devreme după părerea mea.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Discuta cu el. Zi ce și cum simți. Nu e ok sa fie "agresiv". Da, ii zici pur și simplu ca vrei mai lent, mai senzual etc. Nu sta ca proasta și sa te doară. Exista leziuni vaginale și nu cred ca vrei asa ceva. Sa fie mai atent și sa nu fie prost

| mihai69 a răspuns:

Nu ți-ai făcut iubit, ci doar un fwb.