Nici mie nu mi-a curs sange nici la primul, nici la al doilea act sexual.Multor fete li se intampla.
Nici pe mine nu m-a crezut prietenul ca nu am fost virgina, dar spre deosebire de tine, eu nu l-am convins si deci, a crezut ca l-am mintit.
Nu sunt dubii, da, te-a dezvirginat
In legatura cu prietenul tau.nu e bine daca nu a avut incredere in tine, mai lucreaza la capitolul asta.
Multa bafta!:*
Nu e obligatoriu sa curga sange. durerea e de ajuns, ca proba
prietenul tau trebuia sa fi simtit ceva din himenul ala, nu ar trebuie sa existe dubii.
iar pentru tine - din moment ce te-a penetrat, 100%, te-a dezvirginat
Distractie placuta in continuare si protejati-va!
pa pa!
Sigur ca te-a dezvirginat. Cam 20% din femei nu sangereaza la primul contact sexual, asa ca nu ai motive de ingrijorare.
Vezi ca sunt foarte multe femei care au himenul foarte elastic si nu se rupe de la primul, ba din contra se poate rupe la al 5-lea contact. Si cel mai bine te duci si la un ginecolog
Daca nu te crede, si te jigneste, spune-i asa; ma nenorocitule, eu am fost fata cinstita dar am gresit culcandu-ma cu tine. dar daca tu nu ai fost in stare sa ma dezvirginezi, inseamna ori ca esti prost, ori nu ai avut cu ce. e bine sa-l pui la punct.nu trebuie sa-i accepti mojiciile numai pentru ca a adta de 2 ori din fund.
Daca nu ai avut sangerare himenul este intact, sau a curs prea putin pentru a fi observat, oricum daca ai himenul elastic fizic esti inca virgina
P. S. daca nu te crede, nu are incredere in tine, asta inseamna ca e bou (scuze de limbaj)
Am o prietena caruia i s-a rupt himenul la al 6-lea contact deci nu e nimic grav
de asemenea se stie ca unor fete li se rupe himenul si de la sport sau in urma unui accident.
cu siguranta te-a dezvirginat si daca nu te crede inseamna ca nu mai merita efortul