Bună!
În general, după începerea vieţii sexuale - datorită transformărilor hormonale prin care trece organismul - se pot modifica : durata CM şi/sau aspectul/durata menstruaţiei, precum şi/sau tipul/durata/intensitatea simptomelor pre/menstruale.
Toate cele bune.
Daca iti vine ciclul si testele ies negativ inseamna ca nu esti insarcinata. Daca vrei sa fii sigura 100% fa niste analize. Dar eu iti spun ca nu esti, deci nu te mai stresa
Nu esti insacinata daca iti vine ciclul! Crezi ca un ciclu lung e chiar asa de normal, sunt femei care au ciclu o zi, 2, 3, 4, pana la 7, mai mult de 7 e problema! Ar fi bine sa il ai cat mai scurt ca sa nu ai atata stres! Daca il ai de 2 zile e super! Alte femei incearca sa si-l diminueze, cu plante si sa stii ca daca faci dragoste ti se poate micsora ciclul si altfel circula hormonii!
Ia niste anticonceptionale ca sa fii mai sigura ca nu esti gravida si sa nu mai fii stresata :* dar daca din iunie pana acum nu ti s-a facut mai mare burta nu trebuie sa te ingrijorezi :*
Pai ce rost mai are sa le iau acum ) oricum nu o sa mai fac nimic neprotejat. Eu ma intreb de ce mi s- a modificat ciclul
AlexEjmecheru întreabă: