| PrettyLiar94 a întrebat:

Mi-am inceput viata sexuala(neprotejat) in iunie si de atunci mi s-a modificat menstruatia, adica imi vine mai putin ca inainte. Mi-am facut un test de sarcina la ceva timp si a iesit negativ. Ultimul act sexual a fost pe 27 august ( protejat) iar pe 6 septembrie mi-a venit ciclul, care a durat cam 4 zile (in ultimele 2 mi-a venit fff putin). Dupa ce mi-a trecut, pe 10-11 sept mi-am facut alt test si a iesit tot negativ. Eu ma gandesc intruna ca sunt insarcinata, nu pot sa-mi scot asta din cap deloc sad. Nu inteleg de ce dupa ce mi am inceput viata sexuala s-a modificat ciclul. Credeti ca ar trebui sa mi fac griji?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

În general, după începerea vieţii sexuale - datorită transformărilor hormonale prin care trece organismul - se pot modifica : durata CM şi/sau aspectul/durata menstruaţiei, precum şi/sau tipul/durata/intensitatea simptomelor pre/menstruale.

Toate cele bune.

4 răspunsuri:
| Andreea1923 a răspuns:

Ia niste anticonceptionale ca sa fii mai sigura ca nu esti gravida si sa nu mai fii stresata :* dar daca din iunie pana acum nu ti s-a facut mai mare burta nu trebuie sa te ingrijorezi :*

| PrettyLiar94 explică (pentru Andreea1923):

Pai ce rost mai are sa le iau acum laughing) oricum nu o sa mai fac nimic neprotejat. Eu ma intreb de ce mi s- a modificat ciclul

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Daca iti vine ciclul si testele ies negativ inseamna ca nu esti insarcinata. Daca vrei sa fii sigura 100% fa niste analize. Dar eu iti spun ca nu esti, deci nu te mai stresa

| 1cristian1990 a răspuns:

Nu esti insacinata daca iti vine ciclul! Crezi ca un ciclu lung e chiar asa de normal, sunt femei care au ciclu o zi, 2, 3, 4, pana la 7, mai mult de 7 e problema! Ar fi bine sa il ai cat mai scurt ca sa nu ai atata stres! Daca il ai de 2 zile e super! Alte femei incearca sa si-l diminueze, cu plante si sa stii ca daca faci dragoste ti se poate micsora ciclul si altfel circula hormonii!