Bună!
În general, după începerea vieţii sexuale - datorită transformărilor hormonale prin care trece organismul - se pot modifica : durata CM şi/sau aspectul/durata menstruaţiei, precum şi/sau tipul/durata/intensitatea simptomelor pre/menstruale.
Toate cele bune.
Ia niste anticonceptionale ca sa fii mai sigura ca nu esti gravida si sa nu mai fii stresata :* dar daca din iunie pana acum nu ti s-a facut mai mare burta nu trebuie sa te ingrijorezi :*
Pai ce rost mai are sa le iau acum ) oricum nu o sa mai fac nimic neprotejat. Eu ma intreb de ce mi s- a modificat ciclul
Daca iti vine ciclul si testele ies negativ inseamna ca nu esti insarcinata. Daca vrei sa fii sigura 100% fa niste analize. Dar eu iti spun ca nu esti, deci nu te mai stresa
Nu esti insacinata daca iti vine ciclul! Crezi ca un ciclu lung e chiar asa de normal, sunt femei care au ciclu o zi, 2, 3, 4, pana la 7, mai mult de 7 e problema! Ar fi bine sa il ai cat mai scurt ca sa nu ai atata stres! Daca il ai de 2 zile e super! Alte femei incearca sa si-l diminueze, cu plante si sa stii ca daca faci dragoste ti se poate micsora ciclul si altfel circula hormonii!
AlexEjmecheru întreabă: