| Ana19993 a întrebat:

Mi-am inceput viata sexuala pe data de 14.06. 2014 in jurul orei 1:00.Am avut noroc ca dezvirginarea nu a fost asa de dureroasa. Poate de acea ca sunt cu baiatul respectiv de 1 an si 3 luni.Mi-a curs putin sange dar nu am patat. Dupa masa spre seara s-a repetat dinnou.Si iar a curs putin sange. Dupa 2-3 zile s-a intamplat si spre surprinderea noastra iarasi mi-a curs sange.Ne-am protejat cu prezervativ.Prima oara am facut-o fara dar doar pana a intrat, apoi a scos si a pus prezervativul.De atunci nu am mai facut-o deoarece ne ingrijoram.Care ar putea fi cauza? Nu vreau la ginecolog!

DACA AI DE GAND SA RASPUNZI RAUTACIOS, MAI BINE ABTINE-TE! VREAU RASPUNSURI SERIOASE.

Răspuns Câştigător
| Alcyon a răspuns:

Uneori himenul nu se rupe complet de la primul act sexual. Ai grija sa nu mai faci sex fara prezervativ. E bine sa va obisnuiti s-o faceti protejat. Pentru ca pe urma, daca nu va faceti un obicei din asta, o sa va vina greu sa-l folositi la fiecare act. Sexul nu e o joaca sau un moft. Implica si responsabilitate.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sangerezi mereu fiindca nu ati respectat, dupa deflorare, pauza necesara de 5-7 zile ca sa se vindece ruptura himenului. acolo nu se poate forma cicatrice, fiindca voi o tot rupeti si vindecarea este foarte lenta. oricum, esti obligata sa mergi la ginecolog in prima luna de la inceperea vietii sexuale, nu ai de ales.

| neutrino a răspuns:

Raspunsul corect il vei afla luna viitoare, dar tine minte ca niciodata cel mic nu are voie sa intre liber, mereu el isi va gasi timp pentru a-si face de cap.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi si din cauza himenului rupt!happy

| Ana19993 explică (pentru neutrino):

Adica luna viitoare? Cred ca nu ai inteles bine.Ne-am protejat de fiecare data.Prima oara a fost fara doar pentru 2 min, cred.

| Ana19993 explică (pentru Alcyon):

Sa inteleg ca nu trebuie sa ma ingrijorez, nu? Adica sa facem o pauza dar nu este ceva grav cum ma gandeam eu... Si am facut-o protejat de fiecare data.Multumesc mult pentru raspunsul tau!

| Ana19993 explică (pentru Brigaela):

Deci acum daca nu o mai facem pana se vindeca e ok? Multumesc pentru raspunsul Dumneavoastra.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Ana19993):

Da, e ok. Nu uita insa de ginecolog, nu are legatura. Este doar o masura de igiena obligatorie pentru toate femeile.