| Renmna a întrebat:

Mi-am inceput viata sexuala si am fost la ginecolog in urma unor leziuni.Aceasta a spus ca am himen elastic si am spus in gluma ca nu suna bine pentru mine si mi-o spus "lui ii convine". Aveti idee de ce o spus asta in acest context?

Răspuns Câştigător
| ImAnonymous a răspuns:

Himenul elastic inseamna ca te dezvirginezi mai greu, adica pana acesta se rupe durează ceva.
Iar remarca "lui ii convine" a spus deoarece multora ce place sa fie primii, sa dezvirgineze, in plus, vaginul este mai strâmt, deci alta senzație de plăcere pentru el

6 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cu foarte rari exceptii, aproape toate omiteti sa mentionati si varsta, cand puneti intrebari fierbinti. De asemenea, la o astfel de intamplare mai trebuia sa adaugi si cat de bine arati, daca esti foarte dotata si aproximativ varsta medicului. Este posibil sa fi fost o remarca pozitiva, daca el nu a intalnit in viata lui intima una ca tine, si cu aluzia subtila ca te place, sau ca, fiind atat de elastica, te poate controla fara a risca sa te "dezvirgineze" el printr-o manevra ce ar putea intra la malpraxis.
Era ideal sa ii zambesti frumos, atunci pe loc si sa il intrebi ce vrea sa spuna, ca sa nu te chinuie dilema.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Halele maica sfanta ce de ti-a dat cel de sus gura tu? de ce nu l-ai intrebat pe el de unde sa visez eu ce gandeste ginecologul bunoc?

| Roxin a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Auzi, tu te plictisesti?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

De unde sa stim noi ce a vrut sa zică? O fii vvorbit in termeni medicali, dar de ce nu l ai intrebat atunci? Ti a fost rușine? Mergi inapoi mine la el, si intreaba l ce ai vrut sa zici cu asta dle doctor, ca nu am putut dormii de griji, toata noaptea m am foit in pat, a dracului himen elastic.laughing citi ani ai?

| corbulalbrosu a răspuns:

Trebuia sa-l intrebi atunci pe loc, la ce se refera remarca rostita de el. big grin

| Emilian65 a răspuns:

Probabil ca s-a gandit la ideea ca orice baiat isi doreste sa faca sex cu o virgina, asa cum esti tu.