Himenul elastic inseamna ca te dezvirginezi mai greu, adica pana acesta se rupe durează ceva.
Iar remarca "lui ii convine" a spus deoarece multora ce place sa fie primii, sa dezvirgineze, in plus, vaginul este mai strâmt, deci alta senzație de plăcere pentru el
Trebuia sa-l intrebi atunci pe loc, la ce se refera remarca rostita de el.
De unde sa stim noi ce a vrut sa zică? O fii vvorbit in termeni medicali, dar de ce nu l ai intrebat atunci? Ti a fost rușine? Mergi inapoi mine la el, si intreaba l ce ai vrut sa zici cu asta dle doctor, ca nu am putut dormii de griji, toata noaptea m am foit in pat, a dracului himen elastic. citi ani ai?
Halele maica sfanta ce de ti-a dat cel de sus gura tu? de ce nu l-ai intrebat pe el de unde sa visez eu ce gandeste ginecologul bunoc?
Cu foarte rari exceptii, aproape toate omiteti sa mentionati si varsta, cand puneti intrebari fierbinti. De asemenea, la o astfel de intamplare mai trebuia sa adaugi si cat de bine arati, daca esti foarte dotata si aproximativ varsta medicului. Este posibil sa fi fost o remarca pozitiva, daca el nu a intalnit in viata lui intima una ca tine, si cu aluzia subtila ca te place, sau ca, fiind atat de elastica, te poate controla fara a risca sa te "dezvirgineze" el printr-o manevra ce ar putea intra la malpraxis.
Era ideal sa ii zambesti frumos, atunci pe loc si sa il intrebi ce vrea sa spuna, ca sa nu te chinuie dilema.
Probabil ca s-a gandit la ideea ca orice baiat isi doreste sa faca sex cu o virgina, asa cum esti tu.