| Alina9898 a întrebat:

Mi-am inceput viața sexuală, totul a decurs normal. A doua zi am văzut că la intrarea în vagin sunt roșie ( iritata), acum la câteva zile mi s-a părut că în zona respectivă se vede ceva alb ( că o pata) incojurat de piele roșie, țin să precizez că nu mă ustura și nici nu mă mananca și nici secreții anormale nu am.
Întrebarile mele sunt:
Credeți că m-am iritat de le prezevativ?
Ar putea fi o boala?
As putea fi alergica la lubrifiantul prezevativului?
Sunt speriata, cu mama mea nu pot sa vorbesc și nu nici la medic nu am cum sa merg. Va rog frumos sa mă ajutați

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai fi imatura si vorbeste cu mama ta si, daca ea considera ca e cazul, mergi la un ginecolog.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

O alergie poate, dar du-te le ginecolog sa vezi

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Http://evz.ro/......89530.html
exista bts chiar daca s-a protejat

| mihai69 a răspuns:

Ar putea fi orice. Sau nimic, doar urmele himenului rupt.
Dar numai o persoană cu pregătire de specialitate poate spune exact despre ce e vorba.

| distrugatoruldevaginesupersuper a răspuns:

Pui tantum rosa intr-un servetel si il inghiti (cu apa). Asta te scapa de 90% din iritatii. Multa bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru distrugatoruldevaginesupersuper):

Ți-ai ales bine numele de utilizator laughing

| Emilian65 a răspuns:

Consulta de urgenta un medic ginecolog pentru a vedea care sunt cauzele aparitiei acelei pete.

| Alina9898 explică (pentru anonim_4396):

Am vorbit cu ea, a zis că e doar o iritație și ca m-am speriat degeaba, mulțumesc happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Alina9898):

Foarte bine ai facut. Ea are mult mai multa experienta decat tine in orice situatie si, pe langa asta, fiind mama ta, nu are de ce sa iti dea vreun raspuns aiurea asa cum ti se poate da pe net.