| Andrei101010 a întrebat:

Mi-am vazut fosta de care mi-am cam batut joc(poveste lunga,si sincer regret foarte mult).Cum spuneam am vazut-o si am observat cat de schimbata este, mult mai frumoasa decat o stiam eu.Eu momentan am prietena, si am inteles ca si ea are prieten de aproape 2 ani(eu cu ea nu am mai vb de aproape 2 ani).Am fost primul ei iubit, si nici acum nu pot sa uit vand imi zicea ca ma va iubi mereu.La momentul respectiv o luam in ras,dar acum regret foarte mult.M-a blocat de multa vreme si cand se intampla sa trec pe langa ea nici nu se uita la mine, merge cu capul pe sus.Am vrut sa ma razbun, asa ca le-am zis unor colege de ale ei ca este c*rva si ca s-a culcat cu mine etc.Acestea au inceput sa spuna la toata lumea ce-au aflat.S-au certat chiar si cu ea.Dar am facut o mare greseala.In momentul respectiv ea era cu actualul ei iubit.Si cu siguranta a auzit ce am zis de ea.Asa ca intr-o zi, eram la un magazin si hop ii vad pe ei doi.Ea nu m-a vazut dar el da! Asa ca venea spre mine.Eu am iesit din magazin si am alergat ca sa-mi piarda urma.Si a pierdut-o.De atunci imi este teama sa mai umblu si pe strazi.Acum imi pare rau ca am vorbit-o de rau.Cum as putea sa indrept situatia?

19 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Ai procedat foarte urît vorbind o de rau pe fosta ta prietenă, acum ce m ai vrei de la ea? Tu practic ti ai batut joc de ea in ultimul hal, ce vrei acum? Tu ai prietenă, de ce vrei sa te intorci in trecut? Vrei sa i ti bati joc si de actuala cu care esti? Las amintirile in trecut, si vezi ti de actuala relatie, fii atent sa nu o pierzi si pe fata asta cu care esti acum, că ai obiceiul de a face gafe. Iar in ceea ce priveste prietenul cu care este acum fosta ta prietenă, sa fii sigur ca l a deranjat afirmatia ta cum ca prietena lui este curvă. Tu sigur la nervi ai zis o, dar el pe bună dreptate ti ar fi dat un pumn in gură, nu se vorbeste asa, chiar daca te doare ca ai pierdut o pe fata cu care erai inainte, dar nu o faci de rahat in fața lumii, te resemnezi si gata, măcar nu esti singur, ai una acum, ai grijă de ea si de relatia voastră, ca daca oi faci curvă si pe asta cu care esti, atunci degeaba ai prietene, tu esti imatur. Ce vârstă ai tu? Dar fosta? Dar actuala cu care esti acum? mersi.

| OldSoul a răspuns:

Il cauti pe ala cu care e ea acum, ii spui adevarul, iti ceri scuze frumos, eventual incasezi 2-3 pumni si aia e.

| Florentina9210 a răspuns (pentru OldSoul):

Cat de ''incurajator''!

| OldSoul a răspuns (pentru Florentina9210):

Asta e adevarul, acum daca tu vrei sa mint frumos... happy

Nu, e bine! Ca l-ai atentionat din timp...

Sa pregateasca gheata, si eventual o scuza in caz ca va avea orgoliul lui de suferit.

Orgoliosii astia vor ramane singuri!

Cine stie, exista si aceasta posibilitate...

Tin mai mult la orgoliul lor decat la persoana iubita si de aceea pierd esentialul in viata. Cunosc si eu pe ''cineva'', din pacate.

Acesta este crudul adevar...
Putin ma regasesc si eu la faza cu orgoliul, dar doar putin laughing

Putin e bine dar sa nu exagerezi. Stii despre cine e vorba, e despre tipul acela.

Da, mi-am dat seama.
Acum depinde cat valorezi si in privirea lui... Daca te pretuieste, cel mai adesea va trece peste orgoliu.

Sa pretuiasca pe cine o vrea. Eu vreau doar sa imi dea pace.
Hai ca ne injura si asta laughing

Pana acum cred ca-i va prinde bine discutia avuta aici.

Daca o avea cine sa constientizeze, da!

Ramane de vazut. Noi ne-am facut datoria. De aici nu mai tine de noi!

Yes, sir!

| GabrielICG a răspuns:

Hahaha so SF, nu ai ce face man, o sa trebuiasca sa il infrunti, succeswinking

| AndreeaIGN a răspuns:

Trebuie sa ii zici ca a fost o glumasi nu vroiai sa se ajunga asa departe.iar acele fete au vrut doar sa o puna intr-o postura neplacuta eventual cerei scuze happy