Trebuie sa ii zici ca a fost o glumasi nu vroiai sa se ajunga asa departe.iar acele fete au vrut doar sa o puna intr-o postura neplacuta eventual cerei scuze
Il cauti pe ala cu care e ea acum, ii spui adevarul, iti ceri scuze frumos, eventual incasezi 2-3 pumni si aia e.
Sa pregateasca gheata, si eventual o scuza in caz ca va avea orgoliul lui de suferit.
Tin mai mult la orgoliul lor decat la persoana iubita si de aceea pierd esentialul in viata. Cunosc si eu pe ''cineva'', din pacate.
Acesta este crudul adevar...
Putin ma regasesc si eu la faza cu orgoliul, dar doar putin
Putin e bine dar sa nu exagerezi. Stii despre cine e vorba, e despre tipul acela.
Da, mi-am dat seama.
Acum depinde cat valorezi si in privirea lui... Daca te pretuieste, cel mai adesea va trece peste orgoliu.
Sa pretuiasca pe cine o vrea. Eu vreau doar sa imi dea pace.
Hai ca ne injura si asta
Pana acum cred ca-i va prinde bine discutia avuta aici.
Ramane de vazut. Noi ne-am facut datoria. De aici nu mai tine de noi!
Salut! Ai procedat foarte urît vorbind o de rau pe fosta ta prietenă, acum ce m ai vrei de la ea? Tu practic ti ai batut joc de ea in ultimul hal, ce vrei acum? Tu ai prietenă, de ce vrei sa te intorci in trecut? Vrei sa i ti bati joc si de actuala cu care esti? Las amintirile in trecut, si vezi ti de actuala relatie, fii atent sa nu o pierzi si pe fata asta cu care esti acum, că ai obiceiul de a face gafe. Iar in ceea ce priveste prietenul cu care este acum fosta ta prietenă, sa fii sigur ca l a deranjat afirmatia ta cum ca prietena lui este curvă. Tu sigur la nervi ai zis o, dar el pe bună dreptate ti ar fi dat un pumn in gură, nu se vorbeste asa, chiar daca te doare ca ai pierdut o pe fata cu care erai inainte, dar nu o faci de rahat in fața lumii, te resemnezi si gata, măcar nu esti singur, ai una acum, ai grijă de ea si de relatia voastră, ca daca oi faci curvă si pe asta cu care esti, atunci degeaba ai prietene, tu esti imatur. Ce vârstă ai tu? Dar fosta? Dar actuala cu care esti acum? mersi.
βέiiiβiii_9613 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: