La varsta lui ce pasiune ai vrea sa aiba bosorogul? Este clar ca l ai luat pentru bani, nu are sotie acasa? Sau este divortat? Ce sa faci tu la 22 de ani cu tataia sa i papi pensia, ca altceva oricum numai poate sa i ti faca, decat sa te sponsorizeze cu bani ca sa i ti cumperi haine genti pantofi si tu sa il inseli cu cine apuci.
Ești pe lângă. Rău.
Toți se cam pisa pe tine de aici, ai ajuns sa fi și posta noastră Au dreptate oamenii, mai mulți ți-o spun, ești o naspeta, te doare adevărul
Esti tu o profitoare si o c vă
Asa se intampla cand te complici cu bunici, varsta chiar e o problema si afecteaza intensitatea vietii sexuale, are 60+, doar nu vrei sa te urce pe pereti la anii aia.
Vorbiți kiber și deschis, eu cred că la vârsta lui omul e conștient că performanțele sale sexuale numai sunt același ca acu 20 de ani, deci discută cu el exact aceeași situație și căutați remedi.
Scenariu ipotetic. Faci copii cu tipul. Cand vor fi in clasa întâi și o sa veniti sa va luati copiii de la scoala nu o sa iti fie frica ca te intreaba ceilalți părinți de ce ai venit si cu bunicul tau sa iti iei copiii?
Va fi distrus omul ăla care va avea copii cu tipa asta, îl compătimesc de pe acum deja
Ba da ție nu îți mai ridica suspendarea?
Nu stiu cat mai tine suspendarea. Oricum, nu cred ca mai traieste mosul ala pana ca acei copii sa intre in clasa 1
Pai trimite-le un feedback la contact și zi sa îți ridice suspendarea, normal după 30 de zile trebuia să îți ridice suspendarea, dar trebuia să ii anunți sa ți-o ridice! Nu cred că ai mai recidivat așa că ar trebui sa îți scoată suspendarea. Tu ești un băiat bun nu mai că ai fost provocat.
Asta am si facut le-am dat mesaj pe contul official @TPU, dar nu mi-a raspuns nimeni.
O sa îți răspundă,meriti sa ți se ridice suspendarea, ai ajutat și tu multa lume, ai contribuit cu multe răspunsuri pe aici. Eu unul te respect, cred că ști cine sunt odată mai susținut am văzut, nu te-am uitat
Pff, da, mor de frica părerilor altora. ))
Măi putulica mica și agitata și analfabeta, eu îți declar răspunsul câștigător, ca să îți dovedesc ca în mine e zero frustrare, iar în tine tone. Ești cel mai haios de pe TPU! Și cred ca și în viața reală ești foarte haios. Bravo.
Sunt frumușel foc dar nu haios,sunt chiar plictisitor!
Îmi cer scuze că ți-am vorbit așa,nu îmi stă deloc în fire! Și nu sunt analfabet, ne putem vedea în Timișoara și să te duc la liceu și la școala gimnazială sa vezi că am fost olimpic la învățătură! Scriu câteodată eronat că mă grăbesc,și un ultimă vreme nu mai îmi pasă cum scriu,nu mai i-au așa în serios aceasta platformă,uneori chiar scriu la mișto, fiindcă platforma asta e plina de trolli,nu mai este de mult timp o platformă serioasa. Și nu glumesc,chiar îmi place de tine,ai mult tupeu și pe mine mă excită fetele tupeiste,care nu se lasa luate sub roți, subjugate.
Eu as fi mândru daca as avea o iubita ca tine, e norocos mosul că te are, sanatate lui, dar și ție!
Lasă vrăjeala, ca nu iti merge. Te-am cam pus la punct.
Nu mă provoca că iar îți dau bullying
Pe mine nimeni nu mă pune la punct Dar nu îmi stă în caracter sa fiu așa răutăcios,chiar m-am simțit aiurea ce ți-am scris,oricum ai fi ca fata nu meriti sa fi tratata de nimeni în asemenea mod! Eu sunt cel mai al dracu user de pe TPU,nu vrei sa îmi cunoști adevărata față
dar ești și tu un sufletel frumos, e viața ta, nimeni nu e in măsură să te judece și să te critice!
Lasă orgoliu, că nu ști cât sunt de malefic daca mă provoci Eu te consider o fata dulce,minunata,o feblețe și tu încerci să scoți din nou demonul din mine
Ești o tipă super faina oricum,nu mă așteptam să fi așa de războinică,la pat îmi imaginez că ești și mai și!
Nu dau înapoi,dar mă simt cringe pentru ce ți-am scris, nu îmi stă în fire să atac pe cineva cum am făcut-o ieri, trust me!
Acum descurcate cu Cristi că văd că e pus serios pe tine
Dar, vorbesc serios, chiar îmi place de tine, ești adorabila
Eu mă pun să fac niște flotări ( programul înainte de somn)
Pup gurița ta bunny
Bai nene, eu stau și râd cu textul ăsta în față. Asumă-ți ce ai scris și lasă vrăjeala. Pe mine nu ma afectează ca m-ai judecat tu. Eu îmi asum viața mea, alegerile mele. Și știu că nu sunt nici urâtă cum m-ai făcut tu și nici proasta. O femeie ca mine știu ca ți-ai dori tu. Problema e ca eu sunt mai a dracu decât tine, ce sa vezi?! Dacă ai venit pe TPU la agățat, nu sunt eu tipa care sa pună botu'.
Bine
)
Așa e ca tine
Dar sa știi că tot printesica mea frumoasa, dulce și mica ramai cu o așa atitudine și uratela de ai fii, tot mi-ai place mult
Tu ești cea mai tare, păcat că parcarea e cam goala
Hai, pune-te la somn când ordon, nu mai fa figuri, că nu te prinde zâna mea
Https://mazecenter.ro/? gclid=CjwKCAjwpKyYBhB7EiwAU2Hn2ffB3gu7VxWhYm4sqs4lvBldcYHx6fkH85KaPR_YqTOJjkajc735uRoC4roQAvD_BwE
Succes!
Vrei sa fi prințesica mea?
răutăcioasă mea, of, ce drag am prins de tine
Eu te vreau pentru totdeauna, nu sa te agat, nu sunt eu player sa agat, sunt un tip foarte serios și sincer. Dar dacă nu mă vrei asta e
Un bărbat trebuie să arate bine după 50 de ani ca să fie cu una de 22 de ani.
Cred că ești vreo naspeta de ce nu te vrea nimeni de aia ai ales un boșorog, sau vorba lui Ionur sa ii mănânci pensia
Vai de capul tău. Dacă vezi o poza cu mine o iei razna. Nu iti da cu părerea fără sa cunoști. Asta e preferința mea și mi o asum și nu ai tu dreptul sa faci mișto. Marș.
Baietica, ești frustrat! Umbla după curul meu mulți de 20. E preferința mea. Îți mai trebuie multa școală și mai ales meclă pentru a ma putea judeca pe mine. Oricum, îți mulțumesc pentru experiența speciala: ai reușit să imi provoci milă și amuzament în același timp.
Sincer la ce minte morbida ai nici nu e de mirare de ce stai cu cineva așa OLD, ai ales cea mai inapta decizie a vieții tale, daca erai deșteaptă stăteai cu cineva de vârsta ta, nu cu oameni care mai au o beșina.
Tu ai școală, se vede in deciziile luate de tine Daca și tu ai școală ne-am dat naibii
pun pariu că nu ști nici ecuații de gradul 1 și tu te dai deșteaptă când alegi pe cineva care nici nu te poate satisface
ești deșteaptă ca pl lui Hector
Ești o nasoala,nasoalele la nasoli trag sa îți intre bine la cap! Mi-e mila deja de omul ăla că are o progenitura ca tine langa el,nimeni,absolut nimeni nu o sa zică că stai cu el din iubire,asumați no brain, ți-o dat brain-ul restart de mult,îți atribui niște calități care sunt departe de a le deține
te crezi frumoasă dar ești ruptă în dos de viață
părinții tăi tare mândri sunt de tine
Ai o imaginație bogată daca crezi că mulți umbla după tine, umbla sa ți-o pună nu sa stea cu tine După ce ai ales acest om nu știu cine va mai sta cu tine, ce semeni aia aduni
Îți doresc oricum succes cu moșii tai, nu mai de ăștia cred că o să ai parte de acum in colo. Eu nici flegma nu mi-aș da pe una ca tine, păcat de tine.
Nu lua in seama rautatile insa sunt uimit si eu cum o tipa la 22 de ani e impreuna cu cineva de 60+, imi induce automat in cap o relatie nepoata-bunic. Stiu ca esti majora si alegi sa fii cu cine vrei fara sa iti comenteze nimeni alegerile, e doar ciudat pentru ca la anii astia esti in perioada distractiilor, experientelor si toate cele, e o diferenta colosala de 40 de ani, pentru el e normal sa fie atras de o pustoaica pentru ca ultimul tren si isi arata ca inca mai poate,, dar tu?
Viața a fost dură cu tine, așa-i? Nu ma obosesc sa iti scriu mai mult. Doamne ajuta sa te faci bine ))
De la Moș ți sa stafidit și ție creierul
RIP Brianna BRAIN
Ești ultima terminată, care o arzi cu mosi și zici de mine tu nu mai trebuie să mergi pe dincolo să ștergi la cur babalâcii ai deja norma full
Simți nevoia și tu sa fi bubuita dar nu are cine mi rușine de rușinea ta
oricum proastele ca tine se mulțumesc și cu cate o limbă și un deget
Pai nu te obosești dar tot o faci de bully nu scapi, ori mă ignori ori o lași moarta.
Când nu ai avut bunic simți acum la 22 sa ai unul sa îl ștergi la fundulet
Succes in a învia cadavrele, cu mătănii și multe rugăciuni poate o sa ajungi și tu sa fi bubuita bine odată
Părinții tăi tare mândri sunt de tine ai terminat și tu o ȘCOALĂ să te faci îngrijitoare de babalâci
Te las in pace, mi sa făcut milă de tine, m-am plictisit de tine, nu ai tu vorbe pentru mine
Succes cu moșii și întăritoarele
Se scrie "s-a". Ai păpat o cratima. "mi s-a făcut milă de tine" : văd că îmi preiei replicile, felicitări. Tu nu ai ce spune de mine rău decât ca umblu cu "babalaci", cum ai zis tu. Mare fâs. Eu pot spune de tine ca ești frustrat, agramat și cu complexe de inferioritate. Ai scris o groaza, se vede ca nu ai alte treburi în viață. Și ghici ce?! După ce că te-ai obosit sa tastezi atât și te-ai făcut de râs cu gândirea ta de rahat, ma mai și doare în funduleț pe mine de părerile tale. Îți doresc multă sănătate psihica și liniște interioara. Succes! Ma rog pentru tine ))))
De râs te faci tu primata mica stand cu moșnegi,halal inteligența mai ai și tu Ești varza, atâta poți! E de la tastatura daca vrei sa ști,i-am dat reset factory,că făcea figuri,oricum sunt cu multe clase peste tine, eu nu stau cu babe că tine, ești de doamne ferește, mai îți place să fi și făcută posta de mai multi, ești 0 absolut, rușinea familiei! Cu ăla stai pentru bani, ești o zdreanță materialista, pentru mine asta ești o naspeta
Nu am ce spune de rău așa e,decât că îți place să fi făcută posta de mai multi Așa cum ai și menționat în propriile postări, in locul părinților tăi te-as renega sincer ca fiica! Ești cea mai penală din istoria acestei platforme,ești și o naspeta cu coșuri pe fata,o hidanie anxioasa
și tu ești depresiva și anxioasa,dar ești și degradantă, zici că nu îți pasă dar tot ți sa îmi răspunzi,se vede că te roade,și te trec transpirațiile când îmi răspunzi
Daca erai deșteaptă nu mai răspundeai, ești o analfabeta care se contrazice singura
Chiar nu am complexe de inferioritate, fata de tine mereu as fi superior, până la urmă tu ai o conduită de primata neanderthaliana, stai cu pensionari, 0 morală și caracter, îți place să fi făcută posta, halal inteligența pe tine
Agramat. Incult.
te pup dulce, și îți doresc sa fi cea mai fericita fata
Lăsați ba fata in pace, e libera sa iubească pe cineva vrea ea.
Draga, daca vrei sa ne iubim și noi odată îmi scrii iubire mica și arțăgoasă. Mă excită fetele ca tine care nu se lasă călcate in picioare și are replica la orice Mie îmi place de tine
îngeraș frumos. Îți doresc tot binele din lume, și să fi cea mai fericita printesica. Te pup dulce unde vrei tu bubu mic
Fii *. Iar ai papat un "i"! Of, Zeno, iar ai trădat gramatica? Of, of, of. Ești un agramat tare scump. Sa ții minte de la mine: când verbul a fi vine după conjuncția "să", pui doi "i", da? Hai ca nu e greu. Tu înțelegi atâtea (spre exemplu poți înțelege ca eu sunt naspeta și umblu cu boșorogi), sigur poți înțelege și asta.
Bine,face to face nu aveai tu in viața ta tupeu sa îmi spui ce mi-ai spus aici Nu că dădeam in tine că nu dau in fete, dar tremurai toată ca un vibrator in criza daca erai in fata mea și îmi vedeai mutra de killer când sunt nervos
Profiți și tu, și alții că sunteți tari în tastatura sub anonimat
Ești tare drăgălașă oricum!
Noapte buna! Ai grija de tine suflețel mic și frumos
În plus, sa știi că și față în față aveam același tupeu. Și nu m-ai intimida tu cu nicio privire. Lasă aerele astea de monstruleț amenințător ))) tu ești genul pe care l-aș lăsa fără mâncare și apa câteva zile. Așa, să te înveți minte, să nu mai papi rahat cu polonicul despre niște femei pe care nici măcar nu le cunoști.
Daca arăți o poza cu tine se golește TPU îl ștergi la fund este? Ai vrea sa o iei și tu puțin la mumu dar nu ai de la cine, trist
ăștia de vârsta ta ți-a dat cu flirt de aia alegi pensionari, ai grijă măcar de el, că el sigur are de tine
Spune-i ce ți-ar plăcea.
Sau îl atragi tu cu ce crezi că l-ar stârni mai tare...
Deșteptule, nu are avere deloc. E chiar într-o situație materiala proasta.
-_- Să-ți moară toți bărbați Și amanți Tăi ca nu minți și ca nu stai pentru penisa lui cu el -_-
Nu ma interesează ce crezi tu. Eu am zis adevărul. Și oricum nu ma justific în fața nimănui. E treaba mea. Dacă ai vreun sfat practic pentru ce am întrebat, bine. Daca nu, te rog sa renunti.
Ești pedofilă mare.
M-ai facut sa rad
Asta e mosofila nu pedofila
Oana și Viorel Lis Deși între ăia doi e diferență 35 de ani, între ea și iubit ar fi pe puțin 38 de ani, dacă ar avea doar 60 de ani.
Cu ocazia asta am văzut și eu câți limitați mental exista pe acest forum. Pentru ca nu meritați sa va răspund separat, va iau pe toți la pachet : mooye (ca nu pot scrie altfel aici, dar ați înțeles voi).
Nu a prea fost. Cam asta e problema.
Bună. Măi, fată, tu la anii tăi ar trebui să te combini cu cineva până în 30 de ani, hai 35 de ani și să îți trăiești anii tinereții din punct de vedere al relațiilor intime, nu să stai cu boșorogi care ți-ar putea fi aproape bunici. Gândește-te, tu ai acum 22 ani și el 60+. Peste 10 ani tu vei avea 32 de ani și el 70+. Chiar nu e ok diferența de vârstă dintre voi. El logic că la 60+ de ani nu mai are chef de sex și tu ai. Sfatul meu: părăsește-l și ia-ți unul tânăr cu care să ai parte de muult sex, că anii aștia frumoși nu se vor mai întoarce niciodată.