Deșteptule, nu are avere deloc. E chiar într-o situație materiala proasta.
-_- Să-ți moară toți bărbați Și amanți Tăi ca nu minți și ca nu stai pentru penisa lui cu el -_-
Nu ma interesează ce crezi tu. Eu am zis adevărul. Și oricum nu ma justific în fața nimănui. E treaba mea. Dacă ai vreun sfat practic pentru ce am întrebat, bine. Daca nu, te rog sa renunti.
Asa se intampla cand te complici cu bunici, varsta chiar e o problema si afecteaza intensitatea vietii sexuale, are 60+, doar nu vrei sa te urce pe pereti la anii aia.
Un bărbat trebuie să arate bine după 50 de ani ca să fie cu una de 22 de ani.
Vai de capul tău. Dacă vezi o poza cu mine o iei razna. Nu iti da cu părerea fără sa cunoști. Asta e preferința mea și mi o asum și nu ai tu dreptul sa faci mișto. Marș.
Bună. Măi, fată, tu la anii tăi ar trebui să te combini cu cineva până în 30 de ani, hai 35 de ani și să îți trăiești anii tinereții din punct de vedere al relațiilor intime, nu să stai cu boșorogi care ți-ar putea fi aproape bunici. Gândește-te, tu ai acum 22 ani și el 60+. Peste 10 ani tu vei avea 32 de ani și el 70+. Chiar nu e ok diferența de vârstă dintre voi. El logic că la 60+ de ani nu mai are chef de sex și tu ai. Sfatul meu: părăsește-l și ia-ți unul tânăr cu care să ai parte de muult sex, că anii aștia frumoși nu se vor mai întoarce niciodată.
Oana și Viorel Lis Deși între ăia doi e diferență 35 de ani, între ea și iubit ar fi pe puțin 38 de ani, dacă ar avea doar 60 de ani.
Baietica, ești frustrat! Umbla după curul meu mulți de 20. E preferința mea. Îți mai trebuie multa școală și mai ales meclă pentru a ma putea judeca pe mine. Oricum, îți mulțumesc pentru experiența speciala: ai reușit să imi provoci milă și amuzament în același timp.
Sincer la ce minte morbida ai nici nu e de mirare de ce stai cu cineva așa OLD, ai ales cea mai inapta decizie a vieții tale, daca erai deșteaptă stăteai cu cineva de vârsta ta, nu cu oameni care mai au o beșina.
Tu ai școală, se vede in deciziile luate de tine Daca și tu ai școală ne-am dat naibii
pun pariu că nu ști nici ecuații de gradul 1 și tu te dai deșteaptă când alegi pe cineva care nici nu te poate satisface
ești deșteaptă ca pl lui Hector
Ești o nasoala,nasoalele la nasoli trag sa îți intre bine la cap! Mi-e mila deja de omul ăla că are o progenitura ca tine langa el,nimeni,absolut nimeni nu o sa zică că stai cu el din iubire,asumați no brain, ți-o dat brain-ul restart de mult,îți atribui niște calități care sunt departe de a le deține
te crezi frumoasă dar ești ruptă în dos de viață
părinții tăi tare mândri sunt de tine
Ai o imaginație bogată daca crezi că mulți umbla după tine, umbla sa ți-o pună nu sa stea cu tine După ce ai ales acest om nu știu cine va mai sta cu tine, ce semeni aia aduni
Îți doresc oricum succes cu moșii tai, nu mai de ăștia cred că o să ai parte de acum in colo. Eu nici flegma nu mi-aș da pe una ca tine, păcat de tine.
Nu lua in seama rautatile insa sunt uimit si eu cum o tipa la 22 de ani e impreuna cu cineva de 60+, imi induce automat in cap o relatie nepoata-bunic. Stiu ca esti majora si alegi sa fii cu cine vrei fara sa iti comenteze nimeni alegerile, e doar ciudat pentru ca la anii astia esti in perioada distractiilor, experientelor si toate cele, e o diferenta colosala de 40 de ani, pentru el e normal sa fie atras de o pustoaica pentru ca ultimul tren si isi arata ca inca mai poate,, dar tu?
Spune-i ce ți-ar plăcea.
Sau îl atragi tu cu ce crezi că l-ar stârni mai tare...
Vorbiți kiber și deschis, eu cred că la vârsta lui omul e conștient că performanțele sale sexuale numai sunt același ca acu 20 de ani, deci discută cu el exact aceeași situație și căutați remedi.
Viața a fost dură cu tine, așa-i? Nu ma obosesc sa iti scriu mai mult. Doamne ajuta sa te faci bine ))
De la Moș ți sa stafidit și ție creierul
RIP Brianna BRAIN
Ești ultima terminată, care o arzi cu mosi și zici de mine tu nu mai trebuie să mergi pe dincolo să ștergi la cur babalâcii ai deja norma full
Simți nevoia și tu sa fi bubuita dar nu are cine mi rușine de rușinea ta
oricum proastele ca tine se mulțumesc și cu cate o limbă și un deget
Pai nu te obosești dar tot o faci de bully nu scapi, ori mă ignori ori o lași moarta.
Când nu ai avut bunic simți acum la 22 sa ai unul sa îl ștergi la fundulet
Succes in a învia cadavrele, cu mătănii și multe rugăciuni poate o sa ajungi și tu sa fi bubuita bine odată
Părinții tăi tare mândri sunt de tine ai terminat și tu o ȘCOALĂ să te faci îngrijitoare de babalâci
Te las in pace, mi sa făcut milă de tine, m-am plictisit de tine, nu ai tu vorbe pentru mine
Succes cu moșii și întăritoarele
Se scrie "s-a". Ai păpat o cratima. "mi s-a făcut milă de tine" : văd că îmi preiei replicile, felicitări. Tu nu ai ce spune de mine rău decât ca umblu cu "babalaci", cum ai zis tu. Mare fâs. Eu pot spune de tine ca ești frustrat, agramat și cu complexe de inferioritate. Ai scris o groaza, se vede ca nu ai alte treburi în viață. Și ghici ce?! După ce că te-ai obosit sa tastezi atât și te-ai făcut de râs cu gândirea ta de rahat, ma mai și doare în funduleț pe mine de părerile tale. Îți doresc multă sănătate psihica și liniște interioara. Succes! Ma rog pentru tine ))))
La varsta lui ce pasiune ai vrea sa aiba bosorogul? Este clar ca l ai luat pentru bani, nu are sotie acasa? Sau este divortat? Ce sa faci tu la 22 de ani cu tataia sa i papi pensia, ca altceva oricum numai poate sa i ti faca, decat sa te sponsorizeze cu bani ca sa i ti cumperi haine genti pantofi si tu sa il inseli cu cine apuci.
De râs te faci tu primata mica stand cu moșnegi,halal inteligența mai ai și tu Ești varza, atâta poți! E de la tastatura daca vrei sa ști,i-am dat reset factory,că făcea figuri,oricum sunt cu multe clase peste tine, eu nu stau cu babe că tine, ești de doamne ferește, mai îți place să fi și făcută posta de mai multi, ești 0 absolut, rușinea familiei! Cu ăla stai pentru bani, ești o zdreanță materialista, pentru mine asta ești o naspeta