anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Mi-ar plăcea ca iubitul meu sa fie mai pasional în pat. Din păcate vârsta lui e mai înaintată (60+, eu am 22, nu vreau sa comenteze nimeni aiurea acest aspect, asta e nebunia noastră) și logic ca și cu pasiunea, și cu erectia a început sa aibă anumite probleme. Poate o sa îmi spuneți sa caut unul tânăr, dar nu vreau, nu mă atrage. Mi-e rușine sa ii spun ceva, nu vreau sa îl supăr, dar el uneori pare că nici nu își dă seama că sunt cam nemulțumită. Ce ar fi de făcut?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca arăți o poza cu tine se golește TPU laughing îl ștergi la fund este? Ai vrea sa o iei și tu puțin la mumu dar nu ai de la cine, trist laughing ăștia de vârsta ta ți-a dat cu flirt de aia alegi pensionari, ai grijă măcar de el, că el sigur are de tine

59 răspunsuri:
| Briannaa12 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Ești pe lângă. Rău.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Briannaa12):

Nu am ce spune de rău așa e,decât că îți place să fi făcută posta de mai multi rolling on the floor Așa cum ai și menționat în propriile postări, in locul părinților tăi te-as renega sincer ca fiica! Ești cea mai penală din istoria acestei platforme,ești și o naspeta cu coșuri pe fata,o hidanie anxioasa rolling on the floor și tu ești depresiva și anxioasa,dar ești și degradantă, zici că nu îți pasă dar tot ți sa îmi răspunzi,se vede că te roade,și te trec transpirațiile când îmi răspunzi laughing Daca erai deșteaptă nu mai răspundeai, ești o analfabeta care se contrazice singura laughing Chiar nu am complexe de inferioritate, fata de tine mereu as fi superior, până la urmă tu ai o conduită de primata neanderthaliana, stai cu pensionari, 0 morală și caracter, îți place să fi făcută posta, halal inteligența pe tine rolling on the floor

anonim_4396

Toți se cam pisa pe tine de aici, ai ajuns sa fi și posta noastră laughing Au dreptate oamenii, mai mulți ți-o spun, ești o naspeta, te doare adevărul laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Briannaa12):

Esti tu o profitoare si o c vă

| Lukasssz a răspuns:

Scenariu ipotetic. Faci copii cu tipul. Cand vor fi in clasa întâi și o sa veniti sa va luati copiii de la scoala nu o sa iti fie frica ca te intreaba ceilalți părinți de ce ai venit si cu bunicul tau sa iti iei copiii?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lukasssz):

Va fi distrus omul ăla care va avea copii cu tipa asta, îl compătimesc de pe acum deja laughing
Ba da ție nu îți mai ridica suspendarea? happy

| Lukasssz a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiu cat mai tine suspendarea. Oricum, nu cred ca mai traieste mosul ala pana ca acei copii sa intre in clasa 1

anonim_4396

Pai trimite-le un feedback la contact și zi sa îți ridice suspendarea, normal după 30 de zile trebuia să îți ridice suspendarea, dar trebuia să ii anunți sa ți-o ridice! Nu cred că ai mai recidivat așa că ar trebui sa îți scoată suspendarea. Tu ești un băiat bun nu mai că ai fost provocat.

| Lukasssz a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta am si facut le-am dat mesaj pe contul official @TPU, dar nu mi-a raspuns nimeni.

anonim_4396

O sa îți răspundă,meriti sa ți se ridice suspendarea, ai ajutat și tu multa lume, ai contribuit cu multe răspunsuri pe aici. Eu unul te respect, cred că ști cine sunt happy odată mai susținut am văzut, nu te-am uitatwinking

| Briannaa12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Agramat. Incult. happy

| Briannaa12 a răspuns (pentru Lukasssz):

Pff, da, mor de frica părerilor altora. laughing))

| Briannaa12 a răspuns:

Cu ocazia asta am văzut și eu câți limitați mental exista pe acest forum. Pentru ca nu meritați sa va răspund separat, va iau pe toți la pachet : mooye (ca nu pot scrie altfel aici, dar ați înțeles voi). happy

anonim_4396

kiss laughing te pup dulce, și îți doresc sa fi cea mai fericita fatahee hee

Măi putulica mica și agitata și analfabeta, eu îți declar răspunsul câștigător, ca să îți dovedesc ca în mine e zero frustrare, iar în tine tone. Ești cel mai haios de pe TPU! Și cred ca și în viața reală ești foarte haios. Bravo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Lăsați ba fata in pace, e libera sa iubească pe cineva vrea ea.
Draga, daca vrei sa ne iubim și noi odată îmi scrii iubire mica și arțăgoasă. Mă excită fetele ca tine care nu se lasă călcate in picioare și are replica la orice laughing Mie îmi place de tine love struck kiss îngeraș frumos. Îți doresc tot binele din lume, și să fi cea mai fericita printesica. Te pup dulce unde vrei tu bubu mic

Fii *. Iar ai papat un "i"! Of, Zeno, iar ai trădat gramatica? Of, of, of. Ești un agramat tare scump. Sa ții minte de la mine: când verbul a fi vine după conjuncția "să", pui doi "i", da? Hai ca nu e greu. Tu înțelegi atâtea (spre exemplu poți înțelege ca eu sunt naspeta și umblu cu boșorogi), sigur poți înțelege și asta.

anonim_4396

Sunt frumușel foc dar nu haios,sunt chiar plictisitor!
Îmi cer scuze că ți-am vorbit așa,nu îmi stă deloc în fire! Și nu sunt analfabet, ne putem vedea în Timișoara și să te duc la liceu și la școala gimnazială sa vezi că am fost olimpic la învățătură! Scriu câteodată eronat că mă grăbesc,și un ultimă vreme nu mai îmi pasă cum scriu,nu mai i-au așa în serios aceasta platformă,uneori chiar scriu la mișto, fiindcă platforma asta e plina de trolli,nu mai este de mult timp o platformă serioasa. Și nu glumesc,chiar îmi place de tine,ai mult tupeu și pe mine mă excită fetele tupeiste,care nu se lasa luate sub roți, subjugate.
Eu as fi mândru daca as avea o iubita ca tine, e norocos mosul că te are, sanatate lui, dar și ție!

Lasă vrăjeala, ca nu iti merge. Te-am cam pus la punct.

anonim_4396

Bine,face to face nu aveai tu in viața ta tupeu sa îmi spui ce mi-ai spus aici laughing Nu că dădeam in tine că nu dau in fete, dar tremurai toată ca un vibrator in criza daca erai in fata mea și îmi vedeai mutra de killer când sunt nervos laughing Profiți și tu, și alții că sunteți tari în tastatura sub anonimat laughing
Ești tare drăgălașă oricum!
Noapte buna! Ai grija de tine suflețel mic și frumos kiss

anonim_4396

Nu mă provoca că iar îți dau bullying rolling on the floor
Pe mine nimeni nu mă pune la punct laughing Dar nu îmi stă în caracter sa fiu așa răutăcios,chiar m-am simțit aiurea ce ți-am scris,oricum ai fi ca fata nu meriti sa fi tratata de nimeni în asemenea mod! Eu sunt cel mai al dracu user de pe TPU,nu vrei sa îmi cunoști adevărata față laughing dar ești și tu un sufletel frumos, e viața ta, nimeni nu e in măsură să te judece și să te critice!
Lasă orgoliu, că nu ști cât sunt de malefic daca mă provoci laughing Eu te consider o fata dulce,minunata,o feblețe și tu încerci să scoți din nou demonul din mine laughing
Ești o tipă super faina oricum,nu mă așteptam să fi așa de războinică,la pat îmi imaginez că ești și mai și!
Nu dau înapoi,dar mă simt cringe pentru ce ți-am scris, nu îmi stă în fire să atac pe cineva cum am făcut-o ieri, trust me!
Acum descurcate cu Cristi că văd că e pus serios pe tine laughing
Dar, vorbesc serios, chiar îmi place de tine, ești adorabila kiss
Eu mă pun să fac niște flotări ( programul înainte de somn)
Pup gurița ta bunny laughing

Bai nene, eu stau și râd cu textul ăsta în față. Asumă-ți ce ai scris și lasă vrăjeala. Pe mine nu ma afectează ca m-ai judecat tu. Eu îmi asum viața mea, alegerile mele. Și știu că nu sunt nici urâtă cum m-ai făcut tu și nici proasta. O femeie ca mine știu ca ți-ai dori tu. Problema e ca eu sunt mai a dracu decât tine, ce sa vezi?! Dacă ai venit pe TPU la agățat, nu sunt eu tipa care sa pună botu'.

În plus, sa știi că și față în față aveam același tupeu. Și nu m-ai intimida tu cu nicio privire. Lasă aerele astea de monstruleț amenințător laughing))) tu ești genul pe care l-aș lăsa fără mâncare și apa câteva zile. Așa, să te înveți minte, să nu mai papi rahat cu polonicul despre niște femei pe care nici măcar nu le cunoști.

anonim_4396

Bine kiss laughing)
Așa e ca tine happy
Dar sa știi că tot printesica mea frumoasa, dulce și mica ramaihee hee cu o așa atitudine și uratela de ai fii, tot mi-ai place mult rolling on the floor
Tu ești cea mai tare, păcat că parcarea e cam goala laughing
Hai, pune-te la somn când ordon, nu mai fa figuri, că nu te prinde zâna mea laughing

Https://mazecenter.ro/? gclid=CjwKCAjwpKyYBhB7EiwAU2Hn2ffB3gu7VxWhYm4sqs4lvBldcYHx6fkH85KaPR_YqTOJjkajc735uRoC4roQAvD_BwE

Succes!

anonim_4396

Vrei sa fi prințesica mea?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

kisskisskisskisskiss răutăcioasă mea, of, ce drag am prins de tine sad
Eu te vreau pentru totdeauna, nu sa te agat, nu sunt eu player sa agat, sunt un tip foarte serios și sincer. Dar dacă nu mă vrei asta ehee hee

Răspuns utilizator avertizat