| Mikki262990 a întrebat:

Buna mici, am o intrebare, mai degraba nedumerire in privința sarcinii. Am avut contact neprotejat, in ultimele luni. Acum cand trebuia sa imi vina menstruatia, mi-a întârziat zece zile. Am făcut test sarcina sure chek la 4 si 6 zile de intarziere, ambele pozitive. In a zecea zi, mi-a venit menstruatia. Ideea e ca, înainte, ma tinea 5-6 zile. acum, cu intarzierea asta, decât 3. Nu știu ce sa mai cred, care o fi cauza.

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

De ce nu te duci la doctor? Ce varsta ai?

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca cele 2 teste de sarcina au fost efectuate CORECT ca mod de executare/efectuare si ambele teste au avut acelasi rezultat : POZITIV, in acest caz este indicat sa te prezinti la un laborator de analize medicale pentru ca acolo sa ti se faca si un test de sarcina beta-hCG pa baza unei analize de sange. Daca si acel test efectuat pe baza analizei de sange va fi tot la fel POZITIV, inseamna ca s-a confirmat existenta hormonului de sarcina hCG in sange. In acel caz cu rezultatul obtinut, trebuie sa te prezinti ori la sectia de ginecologie a unui spital sau la un cabinet ginecologic privat pentru ca medicul ginecolog sa te examineze si sa-ti faca si o eventuala ecografie transvaginala. Se poate presupune ca in cazul prezentat exista o destul de insemnata posibilitatea ca s-a format o sarcina insa aceasta sa fie de fapt o sarcina ectopica (extrauterina). Multa sanatate!

| Mikki262990 explică (pentru CristiDinBucuresti):

29 ani, am programare pe 6 ianuarie

| Mikki262990 explică (pentru corbulalbrosu):

Mulțumesc frumos de răspuns

| Mikki262990 explică (pentru CristiDinBucuresti):

29 de ani, am programare la doctor pe 6 ianuarie

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Mikki262990):

Sănătate multă.

| ania a răspuns:

Pot veni și 1, 2 cicluri peste sarcină.