Cum adica "prima oara"? Parca spuneai ca ai avut o relatie ce a durat 4 ani inainte de aceasta.
Care ar fi scopul scrisorii tale? Tu spui ca doar vrei sa te descarci dar sigur nu e mai mult de atat? Mie imi pare ca o alternativa finala de a salva ce mai e de salvat mascat intr-un mesaj de adio.
El are dreptate, dragoste cu sila nu se poate iar tu, prin chestia aceea in care ii spui ca te poate cauta oricand, ii oferi putere de decizie asupra ta. Putere pe care oamenii ori nu stiu sa o foloseasca, ori o folosesc impotriva ta.
Ce vrea de la tine e irelevant. Relevant este ca nu nutreste pentru tine aceleasi sentimente pe care tu le ai pentru el. Tu ti-ai facut treaba, ai acceptat compromisul si i-ai oferit ce ti-a cerut. Daca a ramas tot la fel de pasiv, inseamna ca ceva chiar se petrece. Poate fi vorba de altcineva, poate il deranjeaza ceva la tine ce nu poate schimba sau poate chiar nu e momentul in care simte nevoia sa faca acest pas. Ce trebuie sa intelegi este ca nu motivul conteaza ci rezultatul. Iar rezultatul este ca si daca vei reusi sa-l convingi sa mergeti mai departe impreuna, numai tu vei fi cu adevarat implicata in aceasta relatie. Este de admirat ca incerci sa fii intelegatoare cu el dar vine un moment in care trebuie sa te gandesti si la tine.
Ce mi se pare putin ciudat este ca dupa o relatie de o luna de zile i-ai scris ca si cum ati fi petrecut impreuna jumatate de viata. Ii scrii toate astea unui om pe care nici macar nu-l cunosti cu adevarat. Poate ca adevarata ta problema nu este ca se incheie aceasta relatie, pare ceva mai profund de atat...
Multumesc pentru raspunsuri, intrebarea mea e : la ce te gandesti cand spui ca pare a fi ceva mai profund de atat?
Nu ma gandesc la ceva anume spun doar ca nu scrii ceva atat de elaborat pentru cineva cu care ai fost impreuna doar o luna, poate mai degraba cuiva cu care ai fost 4 ani. Iar acestei relatii se pare ca i-ai oferit tu mai multa insemnatate decat a avut vreodatata, asteptarile si sentimentele pe care le-ai investit tu in ea nu prea aveau legatura cu ce se petrecea in realitate. Mi se pare ca tanjesti dupa ceva, despre ce poate fi vorba nu am cum sa stiu din moment ce nu stiu mare lucru despre tine.
Desigur, poate ma insel, poate scrisoarea ta de despartire e mai mult un exercitiu liric menit sa ofere gravitate unei situatii nesemnificative.