| Liiaa65 a întrebat:

Bună,
Ne am despărțit deoarece am greșit față de el dar el totuși îmi scrie zilnic și chiar de două trei ori pe zi deși mi-a zis ca între noi nu mai poate fi niciodată ce a fost. Eu am încercat să nu i dau nici un mesaj dar el îmi scrie mereu. Când aduc vorba de noi ca îmi lipsește îmi răspunde la fel ca și lui îi lipsesc momentele noastre dar e și cu gândul ca nu mai poate fi nimic. Cine știe ce aș putea înțelege din comportamentul lui?

6 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Pe scurt, comportamentul lui sugerează că are sentimente mixte. Deși spune că nu mai poate fi nimic între voi, continuă să îți scrie și îți împărtășește dorul. Probabil că este confuz sau încă nu a închis complet capitolul, dar nu vrea să-și asume o relație din cauza greșelilor anterioare.

| Liiaa65 explică (pentru annonimaaaa555):

Mulțumesc pentru răspuns, ar fi mai bine să rup legătura cu el să l las să își dea seama ce vrea?

| MihaiSpeedster a răspuns:

Dacă nu mai poate fi ce a fost, atunci încercați ceva ce nu a mai fost. Gen o relație cu devotament total, respect nelimitat, și necondiționat.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Liiaa65):

Ai putea sa ii zici ceva dr genul: eu zic sa nu mai vorbim un timp deloc sa vedem ce simțim cu adevărat și să ne dăm ți.p sa ne gândim. Sa știm ce vrem

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu-l blochezi, asa cum ar fi nromal si sanatos pentru amandoi?
Probabil vrea sa se razbune, sa nu-ti de apace, fiindca nici de iertat nu se poate, deci te sacaie ca sa te pedepseasca si sa nu poti sa-ti faci alt prieten si sa fii fericita cu altul.

Blocheaza-l fetita, daca tit nu ai nimic pentru el, fiindca oricum nu exista viitor pentru oi doi.

| wildthing a răspuns:

Cum ai gresit fata de el?