anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu am mai apelat de foarte mult timp la voi dar acum simt nevoia sa o fac.Am o relatie de 7 ani si nu ma simt deloc fericita.Nu ma intrebati de ce am stat atat intr-o relatie ca nu stiu.Pur si simplu am fost oarba dar acum mi s-a luat de tot.Si nu stiu cum sa il conving sa ma lase in pace.Tin sa mentionez ca am incercat toate albsolut toate variantele, l.am inselat de 11 ori si stie si a si vazut, tot m-a iertat, l.am jignit, si multe dar nu ma simt fericita langa el deloc.I-am zis asta dar tot ma intreaba ce sa faca ca sa ma faca fericita dar nu intelege ca nu il mai vreau. Vreau sa gasesc o solutie ca sa inteleaga!

Răspuns Câştigător
| MishuD a răspuns:

Daca omul nu pricepe ce ii spui nu poti decat sa pleci. Te muti singura fara sa ii zici unde, il blochezi pe toate caile de comunicare si le transmiti tuturor prietenilor comuni ca nu mai vrei sa ai de a face cu el si ca ai prefera sa nu ii mai transmita informatii despre tine.
Apoi iti vezi linistita de viata ta si uiti de personaj. Daca omul nu vrea sa se lase convins ca nu mai merge alta varianta decat sa dispari nu prea ai, incapatanarea romanticilor e imposibil de invins prin metode rationale.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MishuD):

Multumesc mult! Cred ca asta este singura solutie dar as fi preferat sa inteleaga ca momentan nu am unde sa ma mut! Si da mai stau si cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MishuD):

Multumesc mult! Cred ca asta este singura varianta! Dar momentan nu am unde sa plec ca da stau si cu el.

| RAY a răspuns:

De ce nu poti sa te muti in alta parte? poate nici nu vrei asta, o parte din tine vrea sa numai fi cu el, o parte vrea sa fie cu el, ca fata nu cred ca ai avea o problema in a te muta la cineva dar ceva te tine pe loc, poate e o iubire borderline http://www.psihoterapia.eu/......orderline/

| JJ227 a răspuns:

Cel mai bun mod, e sa il ignori complet. Nu incerca sa il blochezi de pe toate caile de comunicare pentru ca nu vei face decat sa inrautatesti situatia, adica te va cauta mai mult. Pur si simplu nu il mai baga in seama, lasa sa sune telefonul, da-i seen la mesaje, la un moment dat nu te va mai cauta. 7 ani e o perioada foarte lunga si va dura putin pana va trece peste. Am intalnit persoane care dupa 3 luni sufereau ca dupa 10 ani! Aaa si neaparat trebuie sa te muti. Fa pe dracu-n patru si stai singura sau cu o prietena. Ca un sfat, Incearca o perioada sa ramai single, pentru a te reface. Daca te vei arunca intr-o alta relatie direct, poate dai de un tip misto si nu va merge, din cauza "ranilor" fostei relatii. Chiar daca tu totusi nu mai simti nimic pentru fostul, il vei rani pe urmatorul si crede-ma ca nu e ok ca altcineva sa sufere pentru ex-ul.

| PIPER23 a răspuns:

Tu ai deplina putere! Daca nu il mai vrei pe tip, ii spui ca o sa pleci, si sa nu insiste ca o face in zadar. Dragoste cu forta nu se poate.

Anyway, de 11 ori si inca mai poate?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru PIPER23):

laughing Da asa ma gandeam si eu cat mai poate...Saptamana trecuta i-am zis ca plec ca ma mut si a inceput sa planga s sa tipe ca nu vrea sa plec ca nu poate sa stea fara mine si acum i-am luat accesul la tot la Facebook pentru ca avea parola mea si i-am luat tot...o sa ma mut in oct ca acum chiar nu am unde dar sigur vine dupa mine la scoala sau la servici.

| PIPER23 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mi'e mila de el saracu, dar e greu sa fii pămpălău...

Nu stiu de ce, dar sunt sigur ca te vei descurca cu el.

| sir sanjei a răspuns:

Cel mai simplu mi se pare sa te iei si sa pleci. Cat timp locuiesti cu el nu vei reusii sa te desparti de el.
Chestiile alea pe care le-ai facut, inselat, jignit, injosit si mai stiu eu ce, nu iti fac cinste si nici nu te ajuta sa te desparti de cineva.
Ce nu inteleg eu este de ce nu ai plecat in ziua in care te-ai decis sa faci sex cu altcineva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru PIPER23):

Iti e mila de el dar eu cat am suferit, ca asta nu e iubire si am zis ca se schimba pentru amandoi a fost prima relatie si gadestete ca nu am avut experienta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sir sanjei):

Poate pentru ca nu am gasit persoana care sa o consider mai buna ca el nu ma refer la sex ma refer la caracter si ma tot gandeam ca el m-a iertat dar altul nu ma iarta...dar acum nu mai pot psihic...am cedat..am probelem cu stomacul din cauza asta nu am pofta de mancare si multe.