Exprimarea ta nu are 16 cu siguranță, iar subiectul nici atât. Dacă te-ai exprima asa coerent și ar fi reala situația ai putea pur și simplu sa discuți cu ei.
De unde știi?
Eu citesc cărți de obicei și nu-mi petrec timpul pe telefon.
Cum m-aș fi putut exprima?
Eu nu înțeleg cum se exprimă un așa zis "copil de 16 ani"?
Dacă povestea e reală, îți sugerez să lași prostiile precum sexul în 3 la 16 ani, eventual abordează pe unul singur și ți-l faci iubit dacă vrea. Ca să îți satisfaci fantezia ta, continua să faci ceea ce faci, scrie povești cu voi dacă asta te face să te simți mai bine, masturbează-te, fă ce vrei, dar las-o mai moale cu sexul în 3, te duci cam departe. Ești virgină?
Mai bine nu le arata benzile desenate, să nu te considere o ciudată și să te respingă, cel mai probabil dacă sunt tocilari, nu o să aiba timp de astfel de prostii chiar dacă le spui ce ai de gând cu ei, acest gen de persoane sunt foarte axați pe învățat și nu au timp de relații.
Cum spuneam, mai bine încearcă să îți faci un iubit pe unul singur din ei.
Daca povestea e reala:
1. Scoate-l pe cel cu prietena din ecuatie daca el este cel care nu sta pe tel, sau pe amandoi daca sunt persoane diferite, arata-te mai interesata de ei si da-le de inteles ca iti place de ei
2. Mai greu cu potolitul hormonilor, incearca sa te distragi de la situatie, cunoscand alti baieti. Daca vrei sa o hranesti, stii ce ai de facut.
3 si 4. Nu le spui ca ii iubesti neconditionat si nu le arati benzile desenate, vor fugi de rup pamantul. Fii doar mai apropiata de acestia si vezi daca simt si ei acelasi lucru
Cu unul dintre ei 3 vorbesc mai des.
Și este mult mai disponibil pe Instagram față de ceilalți 2.
De asemenea este și un rocker desăvârșit.
Nici eu nu prea am timp de relații și consider că de obicei "romantismul" și "dragostea adevărată" nu există după multe traume din familie.
(PS: M-am născut fără himen.)
Cel cu prietena îmi zâmbește deseori bașca că voia să se ascundă de ea în caz dacă ne mai întâlneam în școală și vorbeam. ( Cel cu "telefonul lipsă" și cu prietena sunt două persoane diferite.)
De hrănit pot să-mi hrănesc hormonii cu masturbări și lucrările mele.
Încerc de când nu mai sunt ei să fac cunoștință la liceu cu alți băieți noi care să fi de aceeași tipologie.
Din păcate ei stau mai greu cu sentimentele deoarece și ei au suferit pe aceeași temă numită "prieteni falși" fix anul anterior și unul dintre ei cu foarte mult bullying și în gimnaziu.
Inventezi de plictiseala, povesti ireale, fara pic de logica...
Nu cred că sunt atât de nebună să scriu rânduri atât de multe.
Dar "cretinismul" este la putere, se vede.