Yodaime eu zic asa. Daca ea ti-a zis ca te iubeste tu de ce nu ai putea sa-i zici ca o iubesti. Dar nu asta este acum foarte important. poti lasa sentimentele in voia lor si timpul sa decida pentru voi.Asta nu inseamna sa fii nepasator fata de ea. Daca nu`i poti spune ca o iubesti...nu totdeauna cuvintele fac tot.Incearca sa o privesti iubitor, ia-o de mana priveste-o in ochi. sarut`o si nu stiu cat de mult mai este nevoie de cuvantul te iubesc(asta pentru inceput).
Bafta.
Esti timid sau te gandesti ca ti-a zis te iubesc la "misto"nu ai ce pierde daca ii spui te iubesc
Ti-a spus ca te si iubeste ce mai vrei. Vrei sa-ti ia mana sa ti-o vare si in chiloti. Daca o mai tii tot asa cu timiditatea stii ce se intampla? intr-o buna zi o s-o vezi cu altul.
Mai intai discuti despre orice altceva, si ii zici pe un ton aproape indiferent : ai vrea sa fii cu mine? Si ii urmaresti reactia... Dupa aia te gandesti tu ce sa faci. Dar probabil o sa-ti sara in brate
Cand esti timid sfatul mereu e sa treci direct la subiect, daca vrea sa stea cu tine?!
Pai ar trebui sa iti iei inima in dinti si sa o intrebi. daca astepta-ti asa s-ar putea sa nu mai ajunge-ti sa fiti impreuna.
Dupa ce va veti cupla nu veti mai fi asa timizi unul fata ce celalalt!
Bafta!
Ma nu stiu dar atata iti zic,, Daca ea a avut curajul si tu ar trebui sa ai! " a da incearca faza cu filmu.
Invit-o la film ( comedie /dragoste ) si acolo dezvalui tot ''
Bafta funda?
Si la mine a fost cam tot in genul.Si eu sunt timida. Dar m-am bagat intr-un joc.Pe care se joaca si el.Acum are o continuare si eu il am instalat i-am cerut ID ca sa ii zic cum se descarca.stiu.am niste idei Si pur si simplu i-am zis! Trebuie sa-ti iei inima in dinti.si sa zici ce simti.Mai ales ca ea ti-a spus!
Bafta:*