| carla96 a întrebat:

nu prea am obiceiul sa povestesc viata mea personala la nimeni dar acum chiar simt nevoia sa o fac...imi iubesc prietenul ff mult dar nu stiu de ce nu ma simt prea atrasa de el din punct de vedere sexual... adica nu simt nici o placere cand facem sex, el a fost primul barbat din viata mea si imi doresc sa fie si ultimul si cum am spus mai sus nu am nici o indoiala ca il iubesc ...stie cineva ce as putea sa fac ca sa fie totul bine?

9 răspunsuri:
| SorinTudor a răspuns:

Poate si la el a fost prima oara...nu e prea experimentat, aveti de invatat amandoi. Pe langa asta nu inteleg ce inseamna ca o fata nu se simte "satisfacuta"...

| LoveSleep a răspuns:

Dacă tu stai relaxată și te gândești cu ce să te îndopi deseară la cină și îl lași pe el să se chinuie evident că nu ești satisfăcută.

| Mirke a răspuns:

Cati ani aveti? Ca sa simti placere sexuala, ai nevoie de ceva experienta, la al catelea act sunteti? Spune-i ce te atrage la el, si incepeti cu preludiu, probabil ca o faceti pe ascuns, si el termina repede sa nu fiti surprinsi pe undeva! E normal sa nu apuci sa simti nimic placut! Pune-l sa te distreze inainte, sa faca un striptease, sau fa-i tu unul incitant, poate iti place sa-l vezi cum fierbe, si nu il lasa sa se urce rapid pe tine, jucativa mult inaintea actului, si vei simti si tu placere, ai rabadare sau incearca cu altul, poate chiar nu sunteti compatibili, alti barbati te atrag sexual?

Răspuns utilizator avertizat
| carla966 a răspuns:

El are 28 de ani eu 19 si nu, el nu era virgin...si nu o facem pe ascuns... avem 2luni de cand am inceput sa intretinem relatii sexuale...si nu, nu ma gandesc cu ce sa ma indop diseara la cină. wtf...

| Mirke a răspuns (pentru SuckDreamLoveH):

Ei nu se incheie asa usor, ca daca il iubeste, ii ofera lui placere si tot sta cu ea, dar problema e la ea ca nu stie ce e placerea, nu inca, si nici cu altul n-a incercat!

Răspuns utilizator avertizat
| Quassaar a răspuns (pentru SorinTudor):

Ai sa înțelegi in timp. Mai întâi trebuie să-ți începi viața sexuala, apoi după un pic de experiență îți vei da seama când partenera ta este sau nu satisfăcuta de performantele tale. Așa cum un bărbat simte satisfacție si placere pe parcursul actului sexual dar mai ales la finalul lui, si femeia are trăiri similare daca partenerul știe sa tina "flacara aprinsa".

| SorinTudor a răspuns (pentru Quassaar):

Mi-am inceput-o demlt dar voiam sa aud un raspuns de la o fata laughing