Daca esti fata cuminte si serioasa, eu spun sa-i comunici acelui mitocan, ca nu vrei sa mai ai de aface cu el, ca asa comportamnet este inacceptabil.
ESti micuta, la 13-14 ani nici nu poate fii vorba de sex!
Nu te sfatuiesc sa-i trimiti nuduri, pentru ca mai deverme sau mai tarziu, vor ajunge pe internet si iti vei creea atatea probleme, de vei regreta toata viata.
Sfatul meu ca mama, cu fata si baiat, care am trecut prin asa ceva, este sa eviti in totalitate orice contact cu acest baiat. Sa-l blochezi si daca inista sa-l parasti parintilor.
Copilul ala este un rebel, care nu-si urmareste decat propriul interes, sa aiba sex cu cine-i pica-n cuc.
La 13-14 ani nu-i vorba de sentimente, ci de obtinut satisfactie sexuala prin orice metode.
Daca mama ta nu ti-a facut edcuatie sexuala pana la varsta asta, te sfatuiesc sa discuti cu ea.
Te sfatuiesc sa-i povestesti mamei povestea ta, dar prefacandu-te ca-i vorba de o colega de la scoala, ca sa aflii ce parere are de fetitele care trimit poze sexi sau nud la baieti, samd.
Un singur sfat am sa-ti dau: nu fii proasta! ca vei regreta toata viata!
''ca incepe sa se schimbe si sa devina un fuckboy ''
;''vrea sa isi piarda virginatea urgent pentru ca s-a saturat de laba''
Ahahahhaha, asta e fuckboy ?
LOL
Daca nu vrei sa ii dai stai cuminte in banca ta si nu mai trimite poze sexy sau si pe tine te mananca un pic?
Pai daca nu simti nimic pentru el si nu doresti nu esti obligata sa-i trimiti poze. Si da, te foloseste din moment ce nu te baga in seama si nu vorbeste cu tine decat despre asta.
Ești o jucărie pentru el. Și bineînțeles ca vrea să-și piardă virginitatea cu jucăria.
Problema cu voi fetele este ca va vreti virgine si intr o relatie,solutia este sa bagati baieti in lista prieteniei,sa va folositi de ei la nevoie,nu vad nimic rau in ceea ce ti a cerut, vrea sa isi piarda virginitatea, ce e rau in asta? vrea poze cu tine sexy? daca te duce capu nu i trimiti si il respingi, dar vad ca isi place ceea ce face, numai va bagati in relati dar va vreti virgine ca si baieti au nevoile lor, mai ales la pubertate cand descoperim dorinta sexuala
Nu înțeleg. Ce să continui?
Să continui să-l lași să-și bată joc de tine?
Eu zic să-i dai block peste tot ca să nu ajungi să fii mai proastă decât îți poți da seama singură.
Serios acum, nu vezi că te tratează ca pe ultimul om?
Respectivul a cam luat-o razna. Nu stiu de ce mai stai la discutii cu el si nu ii dai block. Vezi sa nu faci vreo prostie, asemeni multor fete, si tot vorbind cu el sa te faca sa ii trimiti poze din ce in ce mai dezbracata. Nu de alta, dar cu siguranta, 100%, precis, o sa le trimita si altora si astfel vei ajunge sa aiba toata scoala poze cu tine nud. Nu mai vorbesc ca vor afla si parintii tai. Asta ti-am zis asa, preventiv.
Bună. Te sfătuiesc să-l lași în plata Domnului pe nesimțit. Explică-i că nu ești pregătită și trimite-i și acest articol!
anonim_4396 întreabă: