| SummerxD a întrebat:

Nu stiu ce sa fac in privinta relatiei mele realitatea e cam asa. "Sunt cu un baiat de 1 an si 4 luni, au fost multe chiesti, dar pana la urma din fericire ne intelegem acuma super bine, sa schimbat fata de mine, ce sa zic e un baiat de nota 10, langa el toate probleme mele sunt ca cum nu ar fi exact probleme mele despre asta e vorba. Problemele mele sunt legate de parintii mei si evident de prietenul meu (alex, 17 ani eu 15 ani ). Sa va explic niste chiesti, adica chiestile care parintilor mei nu le plac: s-a lasat de scoala deoarece mama lui se simtea foarte rau au avut multe probleme, el s-a lasat de scoala si s-a dus la munca. acuma mama lui se simte super bine. El nu prea mai poate relua scoala deocamdata, prima chiestie. A doua chiestie este ca face parte dintr-o familie mai ..cum sa spun..parinti lui sunt despartiti el sta numa cu mama, bunica lui. nu prea sunt asa ingrijiti insa alex este.nu pute sau asa,, bunicasa cam beaaaaa si asta s-a cam aflat in localitate au ajuns la urechile mamei mele, vad ca nu prea ii convine. Cu bautura, alex sta cam prost adica bea el dar doar cand mai iese cu baieti la evenimte. mama chiestile astea despre el lea aflat evident de la o vecina( barfitoare din cale afara ) Nu o pot suporta pe femeia asta, barfeste despre orice le si infloreste, este evident la o barfitoare. il iubesc destul de mult, el pe mine sunt sigura de asta. Dar sincer ma bate capul sa ne despartim, mai ales ca mama mi-a zis chiestle aste si vad ca nu prea ii convin sper sa nu ajung la urechile lui tata. ma gandesc ca o sa ajung la liceu, ma gandesc ca acolo sunt baieti frumosi cu scoala, si cu o familie mai oke bine pana la liceu mai am anul asta.dar ma gandesc, findca el isi face planuri pe viitor si eu? Nusth ce sa zic stiu ca mama are dreptate dar il iubesc. Nu stiu ce sa fac sa mai continui sau nu sau sa las pana anul viitor ca ma gnadesc ca poate pana atunci o sa ne despartim dar cand il vad atata de indragostit imi cam scad sanslee de ase desparti el mai pe anul viitor nu stiu ce sa fac mama mi-a zis sa am grija ca mno nu moi marita acuma dar ma simt naspa cand cineva imi spune din ce familie face parte, si ca mai beaa ajutati-ma! Fundaa! :* :*

Răspuns Câştigător
| cosminmihail a răspuns:

Lasa sa treca timpul, Si tu la maritisi de la 15 ani? mai faci si un copil.E greu acum pe griza asta mai ales ca situatia lui nu e prea buna.Mai gandestete.Nu te desparti de el, da sa aveti grija de voi sa fiti impreuna si la bine si la greu.In legatura cu Maicasa Mare, el nu e vinovat pentru ce se intampla asa este situatia lui, nu toti suntem la fel happyDragostea invinge intodeauna.Te pup :*

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Fa cum crezi ca e mai bine pentru tine, poate mama ta are dreptate...sunt convinsa ca iti vrea binele

| Azµre a răspuns (pentru mona):

La 15 ani nu știe să scrie corect... să pună mâna să învețe nu să se lingă cu altul.

| SummerxD explică (pentru Azµre):

Nu inteleg chiestia asta cu '' linsu'' suna urat, nu ti se pare, in caz de nusti se numeste sarut, daca la asta te refereai. Si in legatura cu scrisu, stiu sa scriu, dar mai prescurtez, nu imi bat capul sa scriu corect pe retelele de socializare. Te pup pa pa. :* big grin

| Danysan a răspuns:

Trebuie sa urmezi ceea ce iti spune tie inima.dar nici mama ta nu se inseala cand spune ca reputatia joaca si ea un rol important!

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
In primul rand depinde ce viitor si ce planuri de viitor ai tu, si nu el pentru ca fiind inca la 15 ani mai ai inca puterea sa iti construiesti o viata care voir fi restul anilor. Da il iubesti acuma, dar daca tu iti vei dori o viata mai buna, sa ai de toate, etc; el va prelua fie rolul femeii sa gateasca si sa se ocupe de gospodarie fie ceva din farmecul initial se va pierde. Stii cum se zice o relatie merge daca amandoi " boii trag la aceeasi caruta" deci vezi ce planuri de viitor are si daca puteti avea aceea particica impreuna, daca nu oricat de dureros va fi trebuie sa spui pas.
Stii ce se zice cele mai dureroase decizii sunt si cele mai corecte,

| Nyxi a răspuns:

Hey! Draga mea, în primul rând se numesc "chestii" (la plural) nu "chiestii sau mă rog. În al doilea rând, pot să-ți împărtășesc niște secrete..deoarece am fost într-o situație similară. Dacă vrei să te desparți de el, o poți face când vrei tu deoarece nimic nu te ține legată de el, mai ales dacă știi că părinții nu sunt de acord. Dupa ce nu o să îl mai vezi, o să îți treacă „iubirea" față de el.Și îți garantez că nici el nu o să te iubească atât de mult încât să nu își găsească pe altcineva.Ai încredere în tine și în părerea părinților tăi, care este cea mai bună. Iartă-mă dacă am fost răutăcioasă, succes în continuare!

| cosminmihail a răspuns (pentru Nyxi):

Daca toata lumea ar gandi ca tine ne-am duce dracu toti laughing

| Nyxi a răspuns (pentru cosminmihail):

Serios? O.o frate, e un copil vezi-ți de lungul nasului, răspunsul a fost pentu ea nu pentru tine : )