Lasa sa treca timpul, Si tu la maritisi de la 15 ani? mai faci si un copil.E greu acum pe griza asta mai ales ca situatia lui nu e prea buna.Mai gandestete.Nu te desparti de el, da sa aveti grija de voi sa fiti impreuna si la bine si la greu.In legatura cu Maicasa Mare, el nu e vinovat pentru ce se intampla asa este situatia lui, nu toti suntem la fel Dragostea invinge intodeauna.Te pup :*
Fa cum crezi ca e mai bine pentru tine, poate mama ta are dreptate...sunt convinsa ca iti vrea binele
Buna,
In primul rand depinde ce viitor si ce planuri de viitor ai tu, si nu el pentru ca fiind inca la 15 ani mai ai inca puterea sa iti construiesti o viata care voir fi restul anilor. Da il iubesti acuma, dar daca tu iti vei dori o viata mai buna, sa ai de toate, etc; el va prelua fie rolul femeii sa gateasca si sa se ocupe de gospodarie fie ceva din farmecul initial se va pierde. Stii cum se zice o relatie merge daca amandoi " boii trag la aceeasi caruta" deci vezi ce planuri de viitor are si daca puteti avea aceea particica impreuna, daca nu oricat de dureros va fi trebuie sa spui pas.
Stii ce se zice cele mai dureroase decizii sunt si cele mai corecte,
Hey! Draga mea, în primul rând se numesc "chestii" (la plural) nu "chiestii sau mă rog. În al doilea rând, pot să-ți împărtășesc niște secrete..deoarece am fost într-o situație similară. Dacă vrei să te desparți de el, o poți face când vrei tu deoarece nimic nu te ține legată de el, mai ales dacă știi că părinții nu sunt de acord. Dupa ce nu o să îl mai vezi, o să îți treacă „iubirea" față de el.Și îți garantez că nici el nu o să te iubească atât de mult încât să nu își găsească pe altcineva.Ai încredere în tine și în părerea părinților tăi, care este cea mai bună. Iartă-mă dacă am fost răutăcioasă, succes în continuare!
Trebuie sa urmezi ceea ce iti spune tie inima.dar nici mama ta nu se inseala cand spune ca reputatia joaca si ea un rol important!
Serios? O.o frate, e un copil vezi-ți de lungul nasului, răspunsul a fost pentu ea nu pentru tine : )