anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

nu stiu ce sa mai ma fac cu prietenul me.ma trateaza cu indiferenta cu toate ca ma iubeste foarte mult si stiu sigur ca nu are pe alta.de exemplu azi am stat mai toata ziua cu el si nici macar nu ma sarutat.doar m-a pupat de vreo 3 ori.atentie nu prea mi-a dat. abia ma baga in seama.nu stiu ce are.am fost despartiti cam o saptamana ne-am impacat de curand.am observat ca s-a schimbat foarte mult.si mie nu imi convine deloc cum e acum...nu stiu ce sa ma fac.nu vreau sa il pierd, dar nici asa nu imi place. funda

Răspuns Câştigător
| DAC a răspuns:

Atunci fi tu mai dragastoasa si vezi cum reactioneaza, sper sa mearga!
Daca nu raspunde la asta, atunci nu stiu, poate fi din alte cauze.

6 răspunsuri:
| danhill92 a răspuns:

Buna, pai. nu stiu, parerea mea este ca in timp ce erati certati el sa mai gindit asupra relatiei voastre si acum este putin ingundurat, probabil nu-i placea ce se petrece intre voi, de aia acum sta la indoiala. Poate e confuz. Incearca si tu sa fii mai insistenta, arata-i ca-l iubesti cu adevarat pentru a nu pierde aceasta relatie

| ivana1ivonovici a răspuns:

Poate ar trebui sa fi si tu un pic mai indiferenta si cu siguranta lucrurile se vor schimba.

| foxi a răspuns:

Ai putina rabdare sa vezi in timp ce se mai intampla!

| Sociopat a răspuns:

S-a plictisit de tine.

| DAC a răspuns:

Ignoranta asta vine sigur de la o cauza si eu pun intotdeauna "o alta fata" ca prima varianta, pentru ca tu nu poti stii daca in saptamana de cearta nu a fost consolat de altcineva.
Sau poate, nu ii se mai pare atat de fascinanta relatia ca la inceput.
Vorbeste cu el, n-ai ce sa faci... Asa poti rezolva.
Nu ai specificat daca doar azi ti-a facut asa, sau de cand v-ati impacat, poate e preocupat de vreo problema familiara, discuta cu el!

| andreeaanda a răspuns (pentru DAC):

Pai doar ieri a fost asa.si nu mai e nici o fata pentru ca el cat a fost certat cu mine nu a plecat de acasa.sunt informata de la sora lui.si vorbeam cu el mereu.el zice ca eu nu ii acord atentie ca nu imi pasa de el.da atata timp cat el nu ma baga in seama nici eu nu il bag.asa sunt eu