| anab2 a întrebat:

Buna,

Nu stiu cum sa il uit pe baiatul de care imi place. Nu stiu cum se face dar intalnesc(nume de firme, persoane, scris pe garduri) foarte des numele lui si imediat imi zboara gandul la el.

Am incercat sa ies, sa socializez dar degeaba. Problema este ca nu putem fi impreuna.

Ajutati-ma va rog! dau funda!

Răspuns Câştigător
| gingergirl1 a răspuns:

Stiu perfect cum e laughing Cad vrei sa-l uiti peste tot e ceva care sa iti aminteasca de el gen "editura edu, sau editare, sau am o probema cu culegerea mea de mate, avea un E mare pe coperta laughing Am o problema cu numarul 3, ca vine de la numele lui(Edy ) laughing
In fine, asta a fost in trecut. Sti cum l-am uitat? Am inceput sa imi placa de altul, stiu ca pare ciudat dar e cea mai eficienta cale, sau sa nu il mai vezi deloc, pana la urma o sa il uiti happy
Succes...

5 răspunsuri:
| NotToday a răspuns:

E mai greu la inceput, dar cu timpul o sa-l uiti. Citeste o carte, uita-te la un film/serial, iesi cu prietenii, FA CEVA CU TIMPUL!

| drogh a răspuns:

Prin aceeasi problema trec si eu. Sa iti spun... Mi-am propus sa il uit,bun, dar nimeni nu a spus ca o sa fie usor. Trebuie sa treaca timp foarte tare sa se astupe rana adanca insa nici atunci nu o sa fie vindecata, vor ramane cicatrici. Mi-am intiparit in minte numele sau si am spus tot ce simt, faptul ca nu putem fi impreuna, ca n-o sa avem niciodata o sansa si ca m-am saturat sa fiu singura careia ii pasa si am pus stop.Deci,indiferenta e antidotul pentru mine... Am inceput sa-i ignor toate apelurile/mesajele si sa fiu cat mai puternica si curajoasa.Atunci cand simt ca deja incep sa cedez imi amintesc motivatia mea. Ca merit ceva mai bun. Poate ar trebui sa gandesti la fel.Si nu rata socializarile, iesirile.Si ele te ajuta sa iti limpezesti creierul! Si ele sunt un fel de,, impins'' pe la spate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru drogh):

Acum daca i-ai zis ``impins pe la spate`` s-ar putea sa isi aminteasca din nou de iubitul ei...
Nu?
Ca la urma urmei cam asta scrie si pe garduri...
Bine - acolo mai gasesti in completare si cuvantul ala din 4 litere care incepe cu P.

| drogh a răspuns (pentru anonim_4396):

''Impins pe la spate'' asta inseamna o alta modalitate de al uita, un alt ajutor, un impuls, atunci cand cineva sta in spatele tau si te imbranceste, la asta m-am referit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru drogh):

Da,iubire – am inteles.Raspunsul tau a fost bun, in schimb intrebarea-i mai complicata…
``Cum pot sa-l uit pe baiatul de care-mi place, intalnesc des numele lui pe garduri si pe reclame si imi zboara gandul la el``.
OMG! – e Victor Ponta! – ca a inceput campania electorala, nu?