La varsta ta te-ai indragosti si de unul de 60 de ani daca arata bine. Stai cuminte! Problemele varstei.
La cum iti descrii situatia, ar trebui sa te gandesti mai mult ca nu ai mintea ca unei de 27 de ani. Faptul ca ti-a spus ca are iubita e clar ca nu se poate cobori la mintea ta. Plus ca sunt atatia baieti pentru varsta ta. Una de 16 ani nu face ce poate face una mai coapta la minte de 27 de ani, plus ca este vorba intre tine si el o diferenta maricica de varsta, daca aveai macar 18 ani parca mai mergea, dar baiatul nu nici nu isi bate capul cu tine. Iar parerea pe care o ai despre iubita lui este strict doar a ta. Nu poti face nimic decat sa treci peste, crede-ma nu este vorba de "smecherie" poti sa-i arati faptul ca tu esti cuminte pentru varsta ta.
Pai uite diferenta dintre tine si ea.Are 27 si e mai matura, arata asta si prin faptul ca tu te plangi aici si o jignesti cat timp pe ea o doare la patina si se culca cu el in momentul asta.Deocamdata "iubi" este iubi ei nu al tau deci 1-0 pentru ea.
Cred ca in loc sa iti dai aere (ca tu faci asta nu aia) ca tu faci ce vrei, cu cine vrei mai bine ti-ai vedea de scoala, de invatat si de unu mai de varsta ta ca s-ar putea ca "iubi" sa te f...a o data si sa iti de-a cu jet sau sa te paruie femeia aia ce mai un pic si e aproape deodata cu maicata.
Banuiesc ca ea e mai draguta, mai educata si mai inteligenta. Nu cred ca un baiat, nici chiar cel mai prost, ar iesi cu o fata care vorbește atat de vulgar si ch atatea greseli ca tine. S-ar face de ras.
Invata intai sa vorbesti, sa fii politicoasa, amabila, generoasa si atunci o sa te bage in seama si baietii
Daca tipul are iubita de 27 de ani e clar ca e foarte matur. Un barbat de 24 de ani are alte nevoi si o cu totul alta mentalitate in comparatie cu o adolescenta de liceu.
Omul are de pus o paine pe masa, trebuie sa mearga la lucru, vrea sex cu femei adevarate, cu experienta, nu cu minore, vrea o tipa cu care sa iasa la restaurant fain, nu sa manance cipsuri in fata blocului, vrea o femeie care sa stie sa gateasca, nu o copila care nu stie sa faca un ou prajit.
Omul ala se gandeste la viitor, la varsta lui vede in femeie un sprijin, nu o fata care acum 3-4 ani se juca cu papusa barbie in fata blocului.
Nu o lua in nume de rau, e cel mai prietenesc sfat posibil. Uita-l! Altfel chiar o sa suferi inutil. Omul ala cel mai probabil are o mentalitate de 30 si ceva de ani, tu ai o mentalitate de 11 ani.
Nu mai sunt băieți singuri pe lumea asta? Nu este frumos să te bagi în relația lor. Dacă ai avea iubit nu cred că ți-ar conveni ca cineva să-ți strice relația.
Este suficient de matur băiatul încât să si vada de viata cu fete majore si fizic si mental. Lasă l in pace, nu are obligația de a ti acorda tie atenție.
La ce nume ai cred ca esti o tentativa proasta de "Bianca Dragusanu".
Crezi ca lumea se invarte in jurul tau fa narcisista tampita ce esti?
Tu te vezi ce scrii? Pitipoanco, esti doar un copil fara viitor, esti vai de capul tau...
Mai intai ar trebui sa inveti sa te exprimi si apoi sa spui ca faci ce vrei si cum vrei. Nu de alta, dar vezi ca dai in gropi. Fetele obosite ca tine care cred ca sunt bombe cand ele de fapt nu sunt nici macar petarde, ar trebui sa isi traga doua palme si sa se trezeasca la realitate .
Tipul de care spui, clar e mai inteligent si mai matur decat tine din moment ce te-a refuzat. A stiut ca nu are ce sa faca cu una care doar ce are intre picioare e de ea.
Cu placere .