| Paanda a întrebat:

numele meu este Gino si locuiesc in Anglia de 6 luni. Sunt la scoala, si aici am intalnit o fata, pe nume Ioana, romanca. Prima data cand ne-am cunoscut vorbeam cu verisoara mea romaneste si ne-a auzit. Reactia ei a fost "Omg, romani". Am mai vorbit cu ea bla bla bla etc, si mi-a spus ca-i place accentul. (Sunt din Ploiesti). Iar apoi in aceeasi zi ne-am intalnit in parc din intamplare unde ea era cu iubitul ei. Eu venisem din oras, si cand vin trebuie sa merg prin parculetul ala. Am vazut-o si am spus "Hei, ce faci?". La fel, am vorbit etc etc. Eu ma pensez, mi-a spus ca-mi sta genial. Si de-atunci ma tot baga in seama. Tot incearca sa-mi atraga atentia. E foarte draguta cand face asta :3. Cred ca-i place de mine, dar nu sunt sigur. Iubitul ei e cam uratel. Bine, nici eu nu sunt cine stie ce. Panda Blue faceook-ul meu. Cel cu parul lung. Astept pareri in chat daca vreti. Cel mai bun raspuns primeste funda :*

13 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca te pensezi atunci nu poti fi decat cel putin interesant.

| princess004 a răspuns:

Waa. Tunde-te. Ai fi mult mai ok daca te-ai tunde.

| Paanda explică (pentru princess004):

Nu, crede-ma. Sunt foarte bine asa

| Paanda explică:

Nu mai spune

| Vio2003 a răspuns:

Daca esti cel cu piercing, at. iti spun un singur lucru: arata-i mai bine fara ele laughing.

| anais001 a răspuns:

Wow foarte frumoswinking Iti sta foarte bine cu parul lungwinking :*

| stef87 a răspuns:

Nu m-am uitat pe profilul tau, dar ca idee, sa stii ca barbatii nu se stileaza! Chiar si la televiziune, un barbat nu are nevoie de atatea pregatiri. Pe de alta parte fizicul e ceva trecator, conteaza ce ai in capul ala, altfel relatiile vor fi cosmar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te numesti Gino si te pensezi... Iesi din dulap si da-te cu aia drepti!

| Paanda explică (pentru anais001):

Multumesc :*

| Paanda explică (pentru Vio2003):

2003. ce sa ceri.

| Paanda explică (pentru stef87):

Si ce vrei frate, sa fiu bufnita ca altii? sa am monospranceana? Fereasca Dumnezeu in ce hal gandesti

| anais001 a răspuns:

Lasa-i in pace ca le este ciudawinking

| Paanda explică (pentru anais001):

Mi-am dat seama