Nu am sa te critic deoarece mi-a placut foarte mult exprimarea ta si modul tau de prezentare. Bravo! Bravo pentru prezentare si limbaj, cat despre povestea in sine ai un minus. Deduc din randurile de mai sus ca esti o fire emotiva si sensibila.Iti pasa mai mult de ea decat de tine, te intereseaza daca ei ii e cald si dupa aia tie.Te intereseaza atat de mult persoana ei incat ai incerca cam toate variantele sa o ai langa tine.Ghici ce? Nu o sa o ai.Stii de ce? Ca te straduiesti prea mult. E simplu : Nu a vrut tipul care a fost acolo tot timpul,care a inteles-o si care dintr-o problema de familie s-a schimbat.A vrut entuiasm, spontaneitate, e tanara si chiar o inteleg.
Uite ce ai de facut - Ramai prieten cu ea deoarece mai sunteti in contact.(propun pentru sanatatea ta interioara sa nu ma ivorbesti cu prietenul tau mai ales de ea)
- Incearca sa vorbesti cu alte tipe, pe hol, in clasa, fa glume
-Ti-a placut pescuitul Acum mergi la vanatoare! Ai Samsung? Ia-ti iPhone! Te imbracai sport? Du-te cumpara-ti ceva sacouri. Fa-ti o freza noua. uimeste cu noul din tine. Cu noul pentru care ea va trebui sa lupte.Cu noua care e mai bun decat ei doi, cu noul caruia nu-i pasa de relatia lor pentru ca stie ca poate mai mult. Be a boss! Stiu ca suna greu si ca te desconsideri dar incearca.
- Cere-i opinia despre anumite fete.
- Tachinez-o cu vorbe gen : Mama ce obosit sunt..ieri toata ziua am umblat sa aleg covertura perfecta pentru pat.
dupa ce ea o sa zica ceva... ii spui "Oricum nu as duce fete ca tine in patu ala magic, facator de minuni...doar tu ai prieten mai misto, nu?" Ii zambesti si pleci cu zambetul pe buze de acolo.
Rezultatul? Pai rezultatul va fi destul de favorabil. Stii ce o sa fie in capul ei? Asta frate nu o duce rau chiar daca l-am parasit. A fost cel mai boring baiat cu care am fost si uite si atitudine pe el. Oare asta cu care sunt acum e demn de asa schimbare sau doar aici va ramane? Si uite cine castiga teren!
PS : "Cand vezi ca sesizeaza si incerce sa se bage pe tine, doar atunci intervii usor si tu", pana atunci stii ce ai de facut! Bafta!
Buna Marius, numele meu este VacaGrasaVerginica. te complici prea mult frate, esti minor si deja te gandesti sa iti pui streagul la gat? te gandesti la inel? ho ho oprestete, esti la varsta la care trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri nu sa stai dupa curul unei fete
Multumesc mult pentru un raspuns atat de detaliat! O sa iti dau funda. Apreciez foarte mult ca cineva chiar s-a obosit sa scrie atat. M-am gandit si eu la o rezolvare de acest gen, doar ca din moment ce in perioada asta eu i-am aratat clar ca sufar din pricina ei, ba chiar am tot incercat sa schimb situatia. nu stiu daca ea ar incerca sa "se bage pe mine", chiar daca as fi bossul asta de care zici tu. Pentru ca ea oarecum imi vrea binele, inainte de toate relatiile acestea am fost prieteni destul de buni, si daca vede ca acum sunt bine probabil o sa ma lase in pace, gandindu-se ca daca s-ar apropia as deveni din nou baiatul ala... Si de aceea nu stiu daca asta e solutia. Crezi ca daca as deveni asa cum spui tu 100% ea va incerca sa se apropie de mine?
100 % doar sa stii cum sa-i oferi dozele de interes!
Ce poveste de dragoste frumoasa! Am observat ca o iubesti enorm, dar nu stii ce sa faci. Trebuie sa fii tu insuti. Poate nici acum nu e cu adevarat indragostita de cel mai bun amic al tău. Arata-i ca te-ai schimbat. Fii afectiv cu toata lumea, copleseste-o si pe ea cu dragoste. Ajut-o cand are nevoie
Bafta!
Nu stiu daca mai intereseaza pe cineva, dar voiam doar sa va transmit ca am urmat pasii dvs si ne-am impacat si am petrecut un revelion de poveste la ea acasa si suntem mai fericiti ca niciodata.