| gabylegionarul a întrebat:

Buna o intrebare adresata femeilorbig grine ce se intorc femeile intotdeauna la barbatii ce le lovesc? Vor sa o mai ia si a 2 oara banuiesc.sau nu?

Răspuns Câştigător
| Paulla a răspuns:

Înainte să ne sari nouă în cap că nu ne-am documentat, documentează-te tu. Puţine din acele femei chiar au o probleme psihică, marea majoritate au doar un caracter slab. Bineînţeles că după ani de abuz apar şi probleme psihice, mai ales că vorbim şi despre un abuz emoţional.
Cazurile care le-ai dat tu sunt de râs, de asemenea. Cele care revin din cauza fricii cu siguranţă au un iq scăzut. Prost să fii să te întorci la persoana care te bate din frică. Cele care revin din cauza copiiilor(care-i cu trei de i, btw) nu sunt nici ele prea strălucite. De ce să nu divorţeze şi să încerce să câştige custodia? Doar nu sunt chiar atât de proaste încât să aibă senzaţia că e mai rău pentru plod să crescă fără un părinte decât într-un mediu abuziv. Cele care nu au unde să locuiască în cauza unui divorţ şi-au făcut-o cu mâna lor. Odată ce ai acceptat să stai casnică sau să lucrezi undeva unde câştigi prea puţin pentru a te putea întreţine, bazându-te pe câştigul partenerului accepţi să depinzi de el. Dacă accepţi să nu câştigi mai nimic, fie că eşti bărbat sa femeie, şi să te bazezi pe celălalt accepţi să-i fii inferior, în opinia mea.
Iar pe urmă, tu ce faci când cineva îţi permite să-l abuzezi(emoţional sa fizic)? Nu ai impulsul, măcar la nervi, să o şi faci? E vorba de control şi putere şi mai multă lume decât crezi vor să le obţină. Când întâlneşti o persoană slabă, care-ţi permite lucrul respectiv, stă în natura ta să o mai calci pe coadă din când în când(unii o fac cu replici sarcastice, alţii cu pumni şi picioare).
Deci, e total vina lor că permit lucrul ăsta. O merită.

17 răspunsuri:
| lastOne a răspuns:

Cele care fac asta sunt suficient de proaste sau de naive incat spera ca a fost one time only. Din pacare realitatea ne arata ca bataia administrata femeilor e la fel ca deflorarea, adica prima oara e mai greu, dupa care devine o activitate mult usor de pus in practica. Daca sunt copii in ecuatie e mai complicata problema, insa tinta mamei (in cazul asta) ar fi sa castige independenta financiara incat sa scape de animal si sa poate prelua custodia copiilor.

| Paulla a răspuns:

Pentru că au senzația că nu se va mai repeta. Oricum, dacă cineva e destul de prost încât să stea cu cineva care îl/o bate o merită.

| GusWaters a răspuns:

Femeile astea, fara suparare, sunt pur si simplu proaste.De aceea se si intorc.Bine,un alt motiv ar fi ca sunt lase,au un caracter foarte slab,si cred ca este normal ca barbatul,sa o bata pe femeie,ele avand inca conceptia gresita ca acesta,fiind in majoritatea cazurilor,capul familiei,are dreptul la orice.Iar unele asa au fost obisnuite de mici,pentru ca majoritatea femeilor care sunt batute au o educatie relativ slaba,sau chiar precara in anumite cazuri,au fost obisnuite cu cate-o palma sau curea de mici, si cum au universul limitat, isi imagineaza ca asta e menirea lor.Si uneori mai intervine si un copil in treaba asta,si sunt multi cacanari care zic ca,plodul nu poate creste armonios cu un singur copil,si femeile, proaste cred asta, si pe deasupra le mai e si mila de plod si viitorul lui.Ca si cum n-ar fi de ajuns,unele din femeile care iau bataie,nici nu au stare financiara buna,adica daca ar pleca de acasa si ar divorta nu s-ar descurca, pentru ca ori sunt casnice, ori lucreaza in domenii unde salariul e slab.E un cerc vicios.

| Komododragosh a răspuns:

Principalele motive ar fi: au copii si au nevoie neaparat de un tata, sau au probleme financiare si nu se pot descurca de una singura. Cam astea ar fi, restul motivelor ar fi niste aberatii! Cum ar fi: ca nu o sa gaseasca pe cineva mai bun, ca nimeni nu se va mai uita la ea sau o va mai iubi, ca cu siguranta se va schimba ( scuze cacofonia), etc. Toate aceste lucruri sunt niste iluzii de copii mici, nu se va schimba si cum ai reusit sa-l gasesti pe acesta, cu siguranta o sa reusesti sa-ti gasesti altul, numai daca poti depasi anumite superficialitati! Daca apare unu in viata ta care te place tare tare mult si daca ti-a si demonstrat-o dar tie nu-ti place doar pentru ca nu pare "genul tau", atuncea isi merita soarta, sa fie batuta. Fara suparare, dar asa este, de ce sa nu se duca la cineva cu care i-ar fi mult mult mai bine, doar pentru ca nu are piercing ca ala, sau ca n-ar tatuaj, muschi, bani, mai stiu eu ce? Conteaza sufletul draga mea, si ce-ti ofera acela, daca nu depasim supeficialitatile acestea, atuncea fericirea nu ai sa ti-o gasesti niciodata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Labile psihic.

| ing3rd3mon4u a răspuns:

Proabil pentru ca inca spera ca se poate schimba, ca isi da seama de greseala care o face sotzul, iubitul sau ce vrei tu...
Si daca mai are si copii pe deasupra mamele se gandesc la copii prima data nu la ele.se gandesc ca pot sa ramana copii fara un tata.sa nu aiba cu cine sa faca bradul de craciun.si altele.sa se plimbe toti in parc.sa vada alti copilasi cu tatii lor.ar fi dureros asta pentru un copil.dar si traumatizant sa vada cand tatal o bate pe mamica.
o sa plece ea cand o sa ii ajunga cutitul la oswinking
cu tot cu copii.asta daca isi da seama.si nu e prea tarziu.
Sau se pot obisnui cu bataia.sa creada ca e ceva normal in a fi batuta.

| alyzee a răspuns:

Noi toti le condamnam pe aceste femei, numindu-le in fel si chip, proaste, naive, tampite etc. Realitatea insa e alta, daca ati sta sa va informati putin ati vedea ca un mare procentaj dintre femeile acestea asociaza bataia cu dragostea sau cu atentia, nu e ceva de ras, ele chiar au o problema psihica, altele revin la un sot abuziv din cauza fricii, altele din cauza copiilor( in special cele care sunt abuzate numai ele nu si copii) pentru ca pur si simplu sa cresti langa un tata adoptiv nu e acelasi lucru, altele nu au unde sa locuiasca in cazul unui divort si sunt sigura ca exemplele pot contina, asadar, data viitoare, abtineti-va prin a judeca " ce proasta e aia"

| gabylegionarul explică:

Precizez ca eu sunt barbat,si nu inteleg,atunci cand mai exsista si un altul, care ii arata ca o iubeste si o pretuieste, tot la cel ce o maltrateaza se intoarce...

| gabylegionarul explică (pentru alyzee):

Cunosc unele cazuri in care cei doi nu erau casatoriti...si se intorceau dupa fiecare bataie...

| alyzee a răspuns (pentru Paulla):

M-am documentat destul pe tema asta crede-ma, tocmai de aia mi-am permis "sa va sar in cap" cum te-ai exprimat tu si tocmai de aia imi permit in continuare sa-mi sustin punctul de vedere, tu nu ai de unde sa stii pentru ca probabil nu te-ai confruntat personal cu o situatie de genul si probabil asta este si motivul pentru care judeci in felul asta, cazurile sunt nenumarate, mai ales in Romania, nu poti sa generalizezi si sa afirmi ca nu exista si un element psihic ci doar ca 'au un caracter slab sau un iq scazut' si tocmai cam asta e ideea ce vroiam sa o evidentiez prin exemplele 'de ras' pe care le-am dat. Ti-am inteles punctul de vedere, acela al femeii moderne, pentru care singura explicatie este ca 'o merita', eu insa vorbeam de marea majoritate, cand ziceam ca se intoarce pentru copii(spune-mi te-ai chinuit mult pana ai gasit o greseala ortografica in text?) ma refeream si la femeile din clasa mijlocie si cea inferioara si crede-ma sunt multe care accepta un sot abuziv pentru ca stiu ca o vorba urata de la tata se iarta mai usor ca una de la un strain.
Iti doresc numai bine si sper sa nu te intanlesti personal cu situatii de genul, ca data viitoare cand deschizi gura ( sau tastezi) sa stii mai bine despre ce vorbesti.

| Paulla a răspuns (pentru alyzee):

Sunt sigură că sunt mai bine documentată decât tine. Pe lângă faptul că am avut o vecină în situaţia dată(deci pot spune că am urmărit personal o situaţie) prefer să mă bazez şi pe ce spun cei ce au făcut diferite sondaje şi cercetări.
Nu ştiu câtă generalizare ai văzut tu în răspunsul meu, dar am specificat că vorbest de marea majoritatea. Nici n-am de gând să-mi modific afirmaţia, deoarece este corectă. Iar exemplele tale n-au făcut decât să-mi susţină afirmaţia.
Mi-am spus deja punctul de vedere faţă de cele care se întorc pentru copii. Proaste. Cât despre acea greşeala de ortografie, să ştii că nu stau să le caut, mi-a sărit în ochi din prima. Nu te enerva, critica e constructivă.
Dacă ai ştii mai multe despre subiect ai răspunde cu argumente la afirmaţiile făcute de mine în răspunsul anterior, lucru ce nu l-ai făcut. Doar te-ai învârtit în jurul subiectului şi ai răspuns la ce ai vrut tu, restul răspunsului te-ai prefăcut că nu-l vezi.

Eu...am avut-o pe mama in situatia data, deci...

Nu mă miră. Din felul în care vorbeşti despre subiect e clar pentru toată lumea că fie ai trecut prin asta fie ai avut o persoană apropiată care a trecut prin asta. Oricum, eu rămân la părerea mea. Şi ca fapt divers, dacă ăsta vrea să fie un argument, nu e plauzibil.

Poate pentru tine nu e argument, pentru mine e cel mai plauzibil.
Ne mai vedem pe aici, pa pa

Asta doar pentru că încerci să-i aperi imaginea mamei tale. Dacă ai privi în ansamblu, ai realiza şi tu că ăla nu-i un argument.

| Rocsyyy a răspuns:

Păi dacă accea femeie îl iubește pe acel bărbat chiar dacă l-ea lovit normal că se întoarce la el

| gabylegionarul explică (pentru Rocsyyy):

Si in opinia ta, e mai bine sa fi umilita decat sa il parasesti si sa gasesti un baiat care te respecta si nu iti arata cu pumnul ca te iubeste?