Pff...Daca o fata face sex oral la un baiat de 16 sau invers se pot transfera tot felul de boli.La 13 ani mai bine ar invata carte.
Pf... Sunt multe motive, rele.
In primul rand, sunteti prea mici pentru asta. Mai ales ea. Si chiar daca e sa fiti amandoi de acord cu asta, mai asteptati putin(mai mult).
Iata de asta in Romania e plin de curve si.golani...Pentru ca se prostesc de fragezi.
Bafta!
De la chestii de-astea se ajunge usor la sex. Iar o fetita de 13 ani, nu e suficient dezvoltata pentru relatii sexuale. Daca vrei s-o faci neaparat, cauta-ti o fata mai mare, cu experienta.
NU! In primul rand pentru ca sexul NU este indicat la acesta varsta. Oricare ar fi el!
Consecinte negative? Primul si cel mai important bolile cu trasmisie sexuala! Apoi efectul pshiologic, ganste-te ca sexul nu este o joaca!
Din punct de vedere medical primele relatii sexuale incep dupa 17 ani jumatate! Iar sexul oral se face dupa 18 -19 ani!
Deci, normal la 13 ani este scoala, plimbarile, diferite activitati extrascolare.
Da, da-i bataie, la 25 de ani o sa stea mai mult la ginecolog decat acasa...
Nu e ok sa faci sex la 13 ani, de oricare sex ar fi el. Exista o varsta pentru fiecare lucru, iar varsta de 13 ani e pentru cel mult masturbare
Aloo,nu sunteti putini minori pentru aceasta practica? la 13 ani fata doreste asa ceva?
Doamne in ce era traim? doar sex pe toate drumurile si la varsta frageda?
La 17-18 ani ce o sa mai faceti?
„...sunt efecte negative?"
===
Da - primul ar fi pușcăria, pentru relații sexuale cu o minoră.
Stiu ca la scoala sunteti praf oameni buni...dar chiar si asa purtati-va ca oamenii=folositi-va mintea aia pe care nu bag mana in foc ca o aveti si judecati...
Efecte negative nu are de ce sa apara ..sexu oral nu duce la nimica grav..doar daca stiti sa va opriti doar la asa ceva si nu nimica mai mult
GRESIT! Mai INFORMAZA-TE! NU da raspunsuri eronate pentru o amarata de funda! Plus ca nici varsta nu este adecvata pentru asemenea,, activitate''!
Http://www.ziare.com/articole/sex+oral+periculos
Putei sa dai o cautare pe google si gaseai ceva informativ inainte sa dai un raspuns daunator...
Nu nu este normal.
Si apropo "WAFFEN18" chiar te mandresti ca ai 13 ani si nu ai tinut macar o fata de mana?
Eu sunt de parere ca ar trebui sa o asculti pe Angycut... avand in vedere ca are scoala vietii! Si eu am 13 ani si stai linistit/a... exista activitati mai "cool" decat sexul oral!
Mutubal întreabă: