| UngUrU777 a întrebat:

happy O intrebare pentru fete daca nu va suparati! big grin Fetelor daca va plac rârâiţi, dc? Adica eu sunt rârâit si fetelor le place asta dar nu inteleg de ce laughing eu nu vad ce e special pe mine ma oftica sa tot iasa rrr in evident tongue...dau fundawinking

Răspuns Câştigător
| Deeede a răspuns:

Nu toti baietii sunt rârâiţi.nustiu ceilalti dar eu una sunt innebunita dupa acesti baieti.Is simpatici si suuuuper drguti.Nu am avut nici un prieten rârâit dar daca as avea l-as pune mereu sa vb cu rlaughing)
Baftaa:*

12 răspunsuri:
| MissMadness a răspuns:

Până acum am avut doar prieteni rârâiți.
Mi se par simpatici si dulci :*

| Alllllexandra a răspuns:

Fiindca au un aer mai... dulcelaughing si uneori asta ni se pare si sexytongue

| AnnnaMarrria a răspuns:

E mai simpatic, dulce si uneori mai sexy laughing
si mie imi place un baiat rarait. :X

| ღDiissyღ a răspuns:

Parca suna totul mai frumos... nu stiu sa explic laughing Si prietenul meu e ''rârâit'' si asa imi place cand vorbeste... big grin :*

| raluk27 a răspuns:

E simpatic si da un aer inteligentbig grin

| xClementine a răspuns:

Nu mai generaliza, nu tuturor fetelor le plac raraitii. Sunt ok, ca orice alti baieti, nimic extraordinar. Chill.

| AnneIsHere a răspuns:

Au accent frantuzesc happy plus ca sunt adorabili cand pronunta ''r'' puppy dog eyes

| UngUrU777 explică (pentru Alllllexandra):

Daca sunt rârâit am un aer dulce? laughing ...tot n-am inteles tongue

| UngUrU777 explică (pentru Deeede):

Asa fac fetele cu mine! Cum ma vad spun: bogdan ia zi putin rrrr...si ma innebunesc! laughing mersi ori cum!

| UngUrU777 explică (pentru Deeede):

Ai funda happy

| Alllllexandra a răspuns (pentru UngUrU777):

rolling on the floor exact! ce e asa de neclar? e simplu!

| Deeede a răspuns (pentru UngUrU777):

Pai si eu am un baiat in cartier care il mai pune o prietena cand trece sa zica r si ii super dragut.parerea mealaughing)face mult pare si mult mai delicat ca baiatbig grin.